Mennyi 2 ampulla Ovitrelle lebomlási ideje?
SOS lányok! Van itt közületek olyan, akinek 2 ampulla ovitrellet kellett beadni punkcio előtt ? Az mennyi idő alatt bomlik le ?
Nekem 09.12.en kellett beadni, majd 09.19. én 5 napos embriókat kaptam vissza, azonban ekkor már nem kellett Ovitrellet szúrni, tehát 13 nap telt el az utolsó szurik óta, most pedig ET 6. Napon szép pozitívat teszteltem időn belül 10-es teszttel! Nagyon reménykedünk , hogy már a kisbabank jelez. Ezért is érdekelne a lebomlási ideje, vagy legalábbis a teszt meddig mutathatja, hiszen szép látható a 2. csík.
Az ovitrelle elvileg naponta feleződik.
Nekem is az ARC-ban volt lombikom. Vasárnap adtam be a 2 ovitrell-t, kedden leszívás, pénteken beültetés, következő héten szombaton már pozitív volt a tesztem.
19 hetes vagyok, két kisfiút várok.
Várom a vérvétel eredményed. Remélem visszanézel még! Szorítok :-)
Ekkora hcg-nél sanszos, hogy ketten vannak, nekünk egy tapadt meg, drukkolok, a másik lombikos
Majd írj, hogy vagytok, meg hogy az uh-n mit látták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!