Mennyi 2 ampulla Ovitrelle lebomlási ideje?
SOS lányok! Van itt közületek olyan, akinek 2 ampulla ovitrellet kellett beadni punkcio előtt ? Az mennyi idő alatt bomlik le ?
Nekem 09.12.en kellett beadni, majd 09.19. én 5 napos embriókat kaptam vissza, azonban ekkor már nem kellett Ovitrellet szúrni, tehát 13 nap telt el az utolsó szurik óta, most pedig ET 6. Napon szép pozitívat teszteltem időn belül 10-es teszttel! Nagyon reménykedünk , hogy már a kisbabank jelez. Ezért is érdekelne a lebomlási ideje, vagy legalábbis a teszt meddig mutathatja, hiszen szép látható a 2. csík.
Ugyanezzel, et+9 délután brutal erős két csik.
Valahol úgy olvastam, hogy 14 nap, viszont ha azt mutatna, szetintem éppenhogy látszódjanak csak. Nagyon drukkolok, gondolom pénteken mesz Vervetelre, jó magas hcgt kívánok
Jajj de jó, hogy írtál :) mindenhol nézegettem a kiurulesi időt, de csak a fel és egy ampullara találtam. Október 2. lesz vv. Addig becsavarodok :D
Nagyon bizakodó vagyok, ez a 3. lombikunk, hátha ezúttal sikerrel járunk :) neked volt már vv?
Nagyon köszönöm a jó kívánságot ! Viszont kívánom én is ! :)
Uhh nagyon szuperül hangzik ! Nagy gratuláció! :))) akkor nálad is pont ezek a paraméterek, 2 ovitrelle :D ?
Én is úgy gondolom, ha az dolgozna, akkor már igencsak halvány lenne a csík, de szépen előjött kb fel percen belül :) nagyon nagyon boldog lennék !!!
2 ampulla és ötnaposokat kaptam vissza. Irj majd mindenképp :)
Hol csináltak a lombikot?
Egyre jobban izgulok :D
Debrecen ARC /régi Káli /
Mindenképp jelentkezem! Szorits nekem nagyon legyszi
!!! :D
Jó egészséget és boldog babavarast !;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!