Ha rendszertelen a ciklusom, honnan tudom, hogy terhes vagyok-e?
Mit jelent a rendszertelen ciklus nálad?
Aki rendszertelen ciklus mellett babát tervez, az figyeli magát, hogy időzíteni is lehessen az együttlétet.
Ha megvolt a peteérés és még 15-16 nappal később sincs vérzés, akkor érdemes tesztelni.
probléma ismert, akor az is ismert lehet, hogy mire és mikor kell figyelni.
Én pl cicifájdalomból/érzékenységből biztosan tudom, hogy volt PÉ, akárhanyadik napon is történjen az. Tehát tudom, hogy 15 nap cicifájás után már lehet reménykedni.
Vagy érezheted egyértelműen a pé-t, esetleg tapasztalod a tojásfehérjés nyákot. Ezek mind a pé-re utaló jelek, és onnantól máris lehet számolni a tesztelés napjáig.
Sehonnan sem fogod tudni. Ugyanis bármitől lehetnek olyan tüneteid, mintha terhes lennél. És a PMS tünetek is simán olyanok, mintha terhestünetek lennének.
Ha rendszertelen a ciklusod, annak oka van, el kell menni nőgyógyászhoz, kideríteni az okát, aztán lesz rendszeres ciklusod. Ha nagyon rendszertelen a vérzésed, akkor egyébként nem valószínű, hogy a baba egyáltalán össze fog jönni, vagy könnyen össze fog jönni.
Szóval orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!