Milyen tesztet vegyek, ha?
Figyelt kérdés
Rendszertelen ciklus, pcos. Szeretném megnézni, ovu teszttel, mikor van, egyáltalán van e ovum. A [link] oldalt néztem, de nem tudom milyen teszteket vegyek, milyen érzékenységűt, hány darabot.
Esetleg javaslat, tanács? Köszi!
2018. szept. 11. 11:50
1/6 A kérdező kommentje:
Az oldalon olvastam, hogy pcos esetén az alacsonyabbat 40 mIU/ml érdemes választani. De miért?
2018. szept. 11. 11:55
2/6 anonim válasza:
Szia.
Nem vagyok pcos de szeretnék segiteni.
En Rossmannos Facelle-t használok
5db-os 2500Ft.
Ha jol tudlm 25 vagy 30-as érzékenységü.
Nekem az szépen mutatja.
De hátha tud valaki jobb at is neked javasolni.
3/6 anonim válasza:
A one step ovu tesztje jo de a terhessegi mar nem
4/6 anonim válasza:
Ezek lh csúcsot mutatnak, nem azt, hogy ténylegesen megtörtént az ovulácio. Erre a hőmérőzés jobb.
5/6 anonim válasza:
Valóban a 40ml/iu való pcos ben én is ezzel elsőre beköltöztettem a pociba a kisfiam amikor két erős csík volt akkor szóltam apának elsőre összejött a teszt segítségével egyébként 3 évig Nem :(Fastest ről rendeltem én is és a mai napig onnan rendelek ha szükségem van valamire...
6/6 A kérdező kommentje:
De az kevésbé érzékeny, nem? Te tudod a miértjét, higy miért az kell pcos esetén?
2018. szept. 13. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!