Ne görcsölj rá! Tereled el a figyelmed, gondolj másra! Hogy lehetséges ez?
A családban is többen terhesek. Munkahelyemen is. Barátok közül is sok a terhes vagy kisgyerekes. Akárkivel beszélek, akárkivel találkozom, mindenhol a terhesség és a baba a fő téma.
Otthon a férjemmel is sokat beszélgetünk róla.
Járok pszichológushoz is a sikertelenség miatt, tehát nyilván alapból ott is a babatéma az első.
Ha magamban vagyok, nyilván akkor is többnyire ez jár a fejemben.
Hogy a fenébe lehet megfeledkezni róla? Ha nincs olyan ismerős/barát, akivel el tudnám tölteni az időt teljesen másra fókuszálva?
Mióta próbálkoztok, hogy már ennyire rá vagy görcsölve?
Esetleg ha keresnél valami hobbit, az nem segítene?
Nekem van egy barátnőm, aki 7 éve próbálkozik, idén tölti a 30-t. De olyan lazán kezeli, hogy le a kalappal. Tiszteletre méltó!
Múltkor volt egy lány, akik alig fél éve próbálkoztak de totál rá volt kattanva a témára. Ő is állandóan baba holmikat keresgélt a neten, sőt vásárolt is a még meg sem fogant gyerekének.
Szerintem ez ijesztő! Én 20 hetes terhes voltam mire először rákerestem valami babás dologra a neten...
Azt mindenesetre ne hidd el, hogy ha rágörcsölsz, akkor azért nem sikerül.
Amikor teherbe estem, épp depis voltam, hogy nem esek már teherbe. Minden nap a baba volt a gondolatom, és sírtam.
Van benne valami, de tényleg marha nehéz. Mi 6 évet vártunk az első gyerekünkre. Aztán jött egy olyan időszak, amikor mindenre figyeltünk, csak erre nem, én örökbefogadási szabályokat olvasgattam már, együtt pedig házat kezdtünk keresni a férjemmel. Akkor lettem terhes, ráadásul a közelében sem voltunk a középidőnek, olyan hullák voltunk abban a hónapban szinte minden este.
A második a nagy egészen kicsi korában fogant, hát akkor sem arra figyeltünk, hogy mikor vagyunk együtt, örültünk, ha elaludt a kislány és gyorsan egymásnak tudtunk esni. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!