Hamarosan megyek Petevezeték átjárhatósági vizsgálatra! Kinek milyen tapasztalata van? Fáj? Utána tudok vezetni? Teherbeesés mikor várható.
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta,hogy éjfél után ne egyek és igyak!
Ez miért?
Minden információ érdekel!
2018. aug. 31. 14:13
11/16 0027 válasza:
Voltam petevezeték-átjárhatósági vizsgálaton.Túléltem. :) Hárman voltunk lányok akiknek egyszerre csinálták aznap és Nekik sem fájt. Vérzés volt utána, meg egy pici görcs. Azt hiszem, hogy ez az egész beavatkozás kicsit túl van lihegve. Nem tartott tovább 2 percnél. Semennyire nem fájt! ! Annak fájhat csak akinek érzékeny a rákszűrésnél a kenetvétel mikor hozzáérnek a méhszájához, mert ennél a vizsgálatnál kettő valamivel megfogják. Pedig azt mondták, hogy akinek el van záródva annak fájni szokott. Sajnos, nekem mindkettő el van záródva, így lombikra megyünk majd a férjemmel. Ha valaki többet szeretne tudni a beavatkozás (Szegeden) menetéről, szívesen írok róla.
12/16 A kérdező kommentje:
Túl van lihegve?
Mindenki maga érzi,hogy milyen volt,mennyire fájt neki!
Fura nekem nem 2 perc volt......
2018. szept. 30. 21:44
13/16 anonim válasza:
Nekem kb.15 perc volt, és maga a vizsgálat inkább csak kellemetlen volt, mint fájdalmas, de én utána nagyon rosszul voltam, borzasztóan szédültem és görcsöltem is. Mégegyszer nem hiszem, hogy bevállalnám.
14/16 anonim válasza:
Azért írtok másfajta tapasztalatokat, mert másképp csinálták. A kérdezőnek röntgennel nézték, a 7-es válaszolónak laporoszkóppal, az utolsónak ultrahanngal (gondolom). nekem is ultrahangos volt, befecskendeze a kontrasztanyagot, aztán hüvelyi ultrahangon nézte merre megy a folyadék. 10perc , semmi érzésetelenítés meg kórház, ilyesmi.
15/16 anonim válasza:
A röntgenest is lehet kétféleképpen. A legtobb helyen egy ún. Schultze eszközzel csinálják, ez egy fém műszer es ezzel elég kellemetlen. De van, ahol már egy műanyag-gumi katéteres eszközzel, ez sokkal emberibb. Emiatt is eltérő a tapasztalat. Az sem mindegy, hogy mennyire nyitott a nyakcsatorna, amikor a vizsgálat zajlik, illetve mennyire tagulekony. Ahogy a szülés se mindenkinek tart ugyanannyi ideig es nem mindenkinek ugyanolyan intenzív a fájdalom, úgy itt is van eltérés. Az se mindegy, hogy az orvos mennyire gyakorlott, ügyes, finom kezű és óvatos. Van amelyik a kacsát is ugy rakja be, hogy meg se érezni szinte, míg a másiknál csillagokat lát az ember. Nekem szerencsém volt, mert ugyan röntgeneset csináltak, de a műanyag eszközzel (mutatta a műtősnő a különbséget a két műszer között...) es a dokim extra óvatos, ráadásul én már szültem is, így az en mehnyakam már nem annyira szűk es kemény (nem ok nélkül nem kell abortuszhoz, missed abhoz, kurethez a szült nőket előtágítani, elég a hegar sor a műtét alatt; míg a nem szült nőket vmilyen módszerrel fel kell készíteni, pl laminaria pálcika).
16/16 0027 válasza:
Röntgenes volt nekem is. A ”túl van lihegve”, pedig arra írtam, hogy aki tudta és aki kérdezte, hogy milyen vizsgálatunk lesz, mindenki azt mondta, hogy részvétem. Így is be van rezelve az ember, nem kell még jobban stresszelni. Erre utaltam mikor leírtam.
Akkor nekem szerencsém volt a Pásztor Norbert doktorral, mert ezek szerint nagyon profin csinálta a beavatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!