Ez miért lehet Clostilbegyt után?
A menstruácóim 5. napjától szedtem 2x1-et, 5 napig. A 11. napon nézett UH-n a doki, azt mondta, hogy a méhnyálkahártyám 4 mm , és több 8-9 mm-es tüszőt lát, tehát már túl vagyok a peteeérésen.
Nem volt túl közlékeny (helyettes doki volt), kérdeztem, hogy miért csak ennyit okozott a Closti, vagy van-e még esélyem, de csak hümmögött, és mondta, hogy a következő havi adagot a menstruációm első napjától szedjem.
Szerintetek miért voltak ilyen kicsi tüszőim és vékony méhnyálkahártyám? Majd megkérdezem a saját dokimat is, de hozzá csak jövőhónapban megyek, a következő adag után...
2-án jött meg, és attól a naptól kezdve szedtem.
Ma voltam dokinál. Látott 15 mm-es tüszőt, azt mondta, az elég ígéretesnek tűnik. Mától újra (??) szedjem a Clostit és péntekre-szombatra időzítsük az együttlétet.
Nem igazán tudom, hogy miért jó, ha megint szedem, de hát ő a doki...
Azt mondta, hogy következő hónapban ismét vár. Vagy azért, mert megjött, vagy azért, mert van egy pozitív tesztem. :-)
Egész héten szúrt a petefészkem, néha elég durván, azt hittem, hogy a végén dokihoz kell mennem vele.
Aztán ez a szurkálás elmúlt pénteken, úgyhogy majd csak 3 hét múlva látogatom meg a dokit.
Sajnos olyan rohanósra/szerencsétlenre sikeredett a péntekünk, hogy nem tudtunk együtt lenni, csak tegnap. :-(
Remélem azért még így is van esélyem, bár már nem igazán bízok benne...
Szerintem tökéletes így is, hiszen tegyük fel, pénteken volt ovulációd, az a petesejt szombaton még igencsak várta a kis katonákat!😉
A stimulált hónapokban az én hasam is nagyon fájt, alapból is érzem a középidőt, de olyankor hatványozódott a fájdalom. Mikor elmúlik, az ovuláció megtörtént, és nem feszít tovább. Mindig innen tudtam.
Én pedig elég stresszes napokat éltem meg, 6 napot késett, de ma reggelre sajnos megjött. ☹️ Nem tudom, mit vártam, de jól esett picit reménykedni! 🙂
Sajnálom, hogy nem jött össze ismét! :-(
Viszont soha ne add fel, előbb vagy utóbb biztosan sikerül majd! Majd amikor a legkevésbé számítasz rá... :-)
Aranyos vagy, köszönöm, nem fogom feladni soha! 😉🙂
Várom a fejleményeket.. Írj majd!
Szia! Képzeld, megkaptuk az első időpontunkat a szegedi Kaáliba, nagyon nagy szerencsénk van, 18-án már mehetünk is! Bármilyen szomorú ez a dolog, most boldog vagyok, nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan bejutunk!🙂
Nálatok mi újság?
Szia!
Ennek nagyon örülök, legalább elkezdődik valami, aminek a vége remélhetőleg nagy-nagy boldogság lesz! :-)
Nálunk egyelőre várakozás van... És bizakodom, hogy tényleg megvolt a peteérésem péntek-szombat környékén, mert azóta nem tudtunk együtt lenni (emberemet elkapta a "férfinátha".. Most kezd jobban lenni, már nincs a halálán :-) ).
Jövőhéten megyek terheléses vércukor vizsgálatra, ott az inzulinomat is megnézik majd, így ha valami ilyesmi problémám van, akkor majd kiderül (remélem). Nőgyógyászhoz 2,5 hét múlva megyek ultrahangra.
Igen remélem, hamar meglesz az eredménye ennek a sok szenvedesnek! 🙂
Mikorra nem várod a menstruációd? És az ultrahangon mit fog nézni?
Tök furi, annyira máshogy történnek a te dolgaid, mint ahogy nekem volt! Én terheléses vercukorcizsgalaton nem is voltam! Hormonpanel, petefészek hormon vizsgálat, két closty hónap, aztán laparoszkopos petevezeték atjarhatosági. De hát gondolom, ahány orvos, annyi féle protokoll... Meg mi már akkor túl voltunk az egy éven, lehet másképp működik, nincs idő várakozni. 32 vagyok,nem is akarok várni! Ez is már jóval több, mint ahogy szerettem volna a második babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!