Progeszteron hiánnyal küzdők tapasztalataira lennék kíváncsi. Lehet emiatt?
Sziasztok!
Ne szedjétek le a fejem, kérlek, de orvos fóbiám van.
Mára nem vártam, bár élőfordulhat késés, mert nem teljesen szabályos a ciklusom valamint progreszteron hiánnyal is küzdök. Szedek folsavat, E-vitamint. Van, hogy egy héttel a menstruáció előtt barnázni kezdek, most kedd este kezdődött. Szeretnénk babát, szóval péntektől reggel és este barátcserje, napközben pedig 2 bögre palástfű teát iszom. Ha a baba nem is sikerült a hónapban, legalább a ciklusomat rendezhesse. A barnázás mára teljesen megszűnt, premenstruációs tüneteim pedig eddig sem voltak, pedig már a barna előtti nap jelentkezni szoktak, mellérzékenység, hangulatingadozás, éhség. Kedden és tegnap reggel negatívat teszteltem. A barnázás megszűnése lehet a tea miatt? Napok óta gombóc van a torkomban miatta, de hol vannak a menstruációs tüneteim? Lehet, hogy korán teszteltem, és mégis csak baba van a dologban?
Tudom, idióta vagyok, de annyi minden kattog ilyenkor az ember fejében...
Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Nem Akarsz orvoshoz menni? Miért nem? Arra felkészültél hogy ha sikerül teherbe esnek elég sokszor és több helyre is menned kell majd?
Nem is biztos hogy progesztenor hiányod van! Ezek a csoda teák simán bekavarhatnak a ciklusba,kitolják legtöbbször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!