Progeszteron hiány?
A progeszteron segít a megtapadásban, hiány miatt nem tud megtapadni.
Tehát ha szeretnél kisbabát akkor a progi hiányt orvosolni kell. Mert a megtermékenyített petesejt ki fog lökődni, vagy meg se fog tapadni. Tehát esetleg lesz egy pozi teszted de semmi több, nem fog tovább fejlődni.. velem is ez volt :) két ilyen "terhesség" után derült ki a progi hiány, harmadik utrogestan mellett megmaradt.
Elmész egy mezei nőgyógyászatra ahol minden nap van rendelés, és fognak felírni progeszteron pótlót.
Addig javaslatom az, hogy szedj e vitamint, mert abból készül a progeszteron.
Nézd, ha már próbálkoztok, akkor nem érdemes egy bizonyos orvosra várni, hanem el kell menni bárkihez, akár a kórházba is, még ott is előbb kapsz időpontot és írnak fel erre megfelelő gyógyszert.
Én is progeszteron hiányos vagyok, bár ezt én nem tudtam, utólag derült ki, amikor terhes lettem. Nálunk összejött a baba a 7. próbálkozós hónapban, viszont 5 hetes kismamaként enyhén görcsöltem és barnázni kezdtem. Akkor én bementem a kórházba és ott kaptam megfelelő gyógyszert. Szerencsére semmi gond nem lett, már iskolás a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!