Pozitív kombinált teszt. Valaki hasonlóval?
Unokatesomnak is magas lett. 200 ezerért elküldtek a tesztet a halál f...ra külföldre. 2 hónapja egészséges gyereke született és azóta sincs semmi baj.
Nyugodj meg, s bízz abban, hogy az a baba egészségesen akar megszületni. Ha pedig mégsem, annak oka van De bízz benne h nem lesz gond.
A korodon kívül mit mondtal, mi rontja az eredményt?
Ok, hogy ez statisztika, de azért ha pl. nincs orrcsont+magas a tarkóredô, az már jelenteni szokott valamit. :(
Kívánok nektek minden jót, kitartást és egészséges babát azért!
Nem mintha érdekelne (1 vagyok) de miért kellett lepontozni?
A kérdést megválaszoltam, illetve amennyire tudtam biztattalak.
Az uh-n nem látott semmi rendellenességet. 36 évet töltöttem március ba.itt vannak az eredményeim is.van amit értek belőle van amit nem.
PAPP A 0.487 0.216MOM
SZABAD HCG 51.5 1.174MOM
TARKOREDO 0.63
T21 1:285 T18 1:3367
DOWN 1:58
EDWARDS 1:1911
PATAU 1:4236
amit meg nem igazán tudok a tarkoredo most jo vagy ross.a doki erre az eredmenyre tovabbi vérvételre kuldott
A kombinált teszt csak arra jó, hogy idegesítse magát az ember az eredmény miatt. Mi ezért csináltattunk inkább Prena-t.
Ismerősi körben volt a tédnél rosszabb eredmény, és egészséges babájuk lett. Másik ismerősnél teljesen jó lett az eredmény, mégis Down sy.-ás volt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!