Pozitív kombinált teszt. Valaki hasonlóval?

Figyelt kérdés
Megcsinaltattam 11+3hetesen a kombi tesztet ami sajnos magas eredményt adott. 1:58hoz.volt valaki köztetek hasonlóval ?mi lett a további eredménye. Én mar tiszta ideg vagyok.van egy további tesztem ami kb jövő pénteken lesz meg.addig rettegés van.
2018. aug. 2. 11:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

Unokatesomnak is magas lett. 200 ezerért elküldtek a tesztet a halál f...ra külföldre. 2 hónapja egészséges gyereke született és azóta sincs semmi baj.

Nyugodj meg, s bízz abban, hogy az a baba egészségesen akar megszületni. Ha pedig mégsem, annak oka van De bízz benne h nem lesz gond.

2018. aug. 2. 11:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, van akinek rosszabb eredmény mellett lett egészséges vagy jobb mellett lett beteg. Minden eset egyéni, ezert felesleges sajnos történeteket gyűjteni. Reménykedj és bízz, ennél többet nem tehetsz sajnos. Kitartást és jó egészséget!
2018. aug. 2. 12:07
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy ez csak egy matematikai számítás de ..probalom teljesen ugy felfogni hogy nincs semmi baj.de ez a várakozás első terhességnel semmi problémám nem volt.igaz akkor 30 voltam😏
2018. aug. 2. 12:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A korodon kívül mit mondtal, mi rontja az eredményt?

Ok, hogy ez statisztika, de azért ha pl. nincs orrcsont+magas a tarkóredô, az már jelenteni szokott valamit. :(

Kívánok nektek minden jót, kitartást és egészséges babát azért!

2018. aug. 2. 12:40
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
A kombinált tesztnél nagyon sokat számít az anyuka kora. Genetikai tanácsadásra nem küldtek? Az UH mit mutatott? Azon is lehet látni (ha nem is teljesen) hogyha gond lenne. Mennyi éves vagy ha szabad megkérdezni?
2018. aug. 2. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem mintha érdekelne (1 vagyok) de miért kellett lepontozni?

A kérdést megválaszoltam, illetve amennyire tudtam biztattalak.

2018. aug. 2. 12:55
 7/18 A kérdező kommentje:

Az uh-n nem látott semmi rendellenességet. 36 évet töltöttem március ba.itt vannak az eredményeim is.van amit értek belőle van amit nem.

PAPP A 0.487 0.216MOM

SZABAD HCG 51.5 1.174MOM

TARKOREDO 0.63

T21 1:285 T18 1:3367

DOWN 1:58

EDWARDS 1:1911

PATAU 1:4236

amit meg nem igazán tudok a tarkoredo most jo vagy ross.a doki erre az eredmenyre tovabbi vérvételre kuldott

2018. aug. 2. 12:59
 8/18 A kérdező kommentje:
Kedves 1es ne haragudj valószínűleg akaratomon kívüli nyomtam valamit.nem volt szándékos tényleg. Es köszönöm szépen a válaszodat is.nekem teljesen hasznos volt. Megegyszer bocsi😃
2018. aug. 2. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp keress fel genetikust, hiszen ő látja egyben (azaz papíron) az eredményeket: UH + komb.teszt.
2018. aug. 2. 13:40
 10/18 anonim ***** válasza:
36%

A kombinált teszt csak arra jó, hogy idegesítse magát az ember az eredmény miatt. Mi ezért csináltattunk inkább Prena-t.

Ismerősi körben volt a tédnél rosszabb eredmény, és egészséges babájuk lett. Másik ismerősnél teljesen jó lett az eredmény, mégis Down sy.-ás volt a baba.

2018. aug. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!