Van itt olyan, akinek szintén 10 napig kellett szednie a Clostilbegytet?
Figyelt kérdés
Mindenhol 5 napot írnak, de nekem 10 napra írta fel a doki, 2x1-et.
Nektek miért kellett ennyit és eddig szedni?
2018. júl. 12. 18:57
1/13 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Neki ugyanez a problémája.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
2/13 anonim válasza:
Uhh. Nem sok ez?? Nekem mar 5 nap tulstimulalt majdnem..:O
4/13 anonim válasza:
Magyarul KETTŐ dobozzal kell beszedned egy ciklus alatt. Nem értettél félre valamit? Nem azért írt két dobozzal, hogy a mostani és a következő ciklusra, ha nem sikerül elsőre? Az én dokim is két dobozzal írt fel, de azt két ciklusra értette.
5/13 anonim válasza:
Nekem 3nap kellett 2*1-et beszedni,de még a csontjait is fajták bele.Tuti nem szednek be ennyit.Keress másik orvost, hacsak tényleg nem két ciklusra írta fel.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Gyanús volt, hogy a tájékoztatóban, illetve különböző fórumokon is 5 napot írnak. Most írtak fel nekem ilyet először, így elég esélyes, hogy félreértettem valamit.
2018. júl. 13. 08:28
7/13 anonim válasza:
Kérdezz rá a dokidnál. Nekem 5napig kellett szedni de minden bajom volt tőle. 10 nap az elég sok...
8/13 A kérdező kommentje:
Mindenképpen felhívom majd, csak ma elment szabadságra, így nem tudom, hogy elérhető lesz-e.
Megkérdezhetem, hogy milyen bajaid voltak tőle?
2018. júl. 13. 10:22
9/13 anonim válasza:
Minden amit a doki elmondottm hőhullámok. Émelygés. Szédülés... Nagyon örültem neki. Alig tudtam dolgozni is...
10/13 anonim válasza:
Ki ez a bunkó , aki lepontozgat mindenkit , aki segíteni szeretne?
Kérdező ennyit be ne vegyél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!