Clostilbegytet szedők, nektek hogyan kellett szedni? A ciklus hanyadik napjától?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nincs peteérésem, és a dokim Clostyt javasolt, ha megjön akkor kell mennem az 5. ciklusnapon ultrahangra, és az ott látottak alapján dönti majd el, hogy mennyit kell szedni. De az 5. naptól szedni nincs későn egy kicsit?2017. febr. 3. 08:49
1/5 anonim válasza:
Nekem a cklus 1 napjátol az 5 ig,attol függ kinek hànynapos a ciklusa.
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a 3. naptól kellett szednem, napi kettőt, Fostimon injekcióval kombinálva, mert nekem nem volt elég a gyógyszer.
3/5 anonim válasza:
Nekem 4.naptol kellett.
Tipp: uh n kerdezd meg, hogy eleg vastage a mèhnyálkahàrtyád, nagyon sok esetben elvekonyitja ( ez gatolja a teherbeesèst) es olyankor ajanlank napi 400mg E vitamint
4/5 anonim válasza:
Én méhpempőt szedtem a méhnyálkahártya vastagítására.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt h a ciklus 3.napjától kellett szedni 5 napon át napi 1 vagy 2 szemet,de olyan is volt hogy a ciklus 5 napjától 5 napon át napi 1 vagy 2 szemet.Az adagolást mindig a doki mondta.
11clostis ciklusból a 3.babámat várom.Szóval ne csüggedj ha nem sikerül elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!