5 hónap alatt a 2. kémiai terhességem következett be. Merre tovább?
Ezért nem javasolják a dokik a korai tesztelést. Mert ebben a kémiai terhességben semmi kóros nincs, illetve egyáltalán nem is ritka. Csak korábban nem tudták a nők, hogy átestek rajta, mivel nem volt kezükben egy extra érzékeny vizelet teszt. Akkor csak az tűnt fel nekik, hogy késve jött meg.
Egyébként én megcsináltam a pozitív tesztet a nem várt napján, még aznap este vérezni kezdtem. Na gondoltam, én is beleszaladtam ebbe a kémiai terhességbe. Aztán négy hétig vérezgettem hol jobban, hol kevésbé, na ugyanez a terhesség most a 16-dik hét végén jár :)
Szóval még nálad sem biztos a dolog. Kivéve persze ha erős menstruáció formájában kezdtél vérezni.
Nekem is márciusban volt kémiai terhességem. Ez tök normális. Az orvosom is elmondta. Egy nőnél aki babát szeretne sok mimden megy végbe a szervezetében. Igy a kémiai terhesség is amiből kitudja mennyit veszünk észre. Szerintem simán csak engedd el a témát. Én is igy tettem. És sikerült is újra teherbe esnem. Csak sajnos ennek meg műtét lett a vége. De nem vagyok annyira elkeseredve mert tudom hogy sikerülni fog.
Szedjél E vitamint az segiti a nyálkahártya vastagodást könnyebben be ágyazódik. Plusz ne görcsölj rá mert az sem segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!