Megnéznétek az UH felvételem?
Sziasztok.
Kora terhes vagyok.De az orvosom rám ijeszett mondván hogy nem fejlődik jól és hogy ő nem ezt várta. (Petezsákot látott csak) Amit én nem.
Hétfőre vissza hivott ismét egy UH-ra.
De nem értem miért beszél igy mikor még talán csak 5hetes vagyok. Május 21.volt az utolsó mensim 1.napja. Ovum június 2.án ha jól emlékszem. Clostis hónapom volt UH-s követéssel. Még az együttléteket is megmondta a doki.Be is jött ezek szerint.
De most nagyon rám ijeszett.
Szerintetek? Ti láttok valamit?
Felső kép júni 20.ai
Alsó kép júni 26.ai
Elvileg azon látott petezsákot! Az elsőn még csak a méhnyálkahártyát mondta hogy vastag.
Nekem csak ennyit mondott. Se azt hogy hány mm se semmit. Most még papirt sem adott mármint leletet.
Te látsz amugy az alsón valamit?
És köszönöm a válaszod.
Amit bekarikáztál, az nagyon nem a petezsák, az valószínűleg a petefészked, esetleg a méh mellett futó erek. Erről a képről annyira nem mondható meg.
Tessék, ezen jelöltem neked a dolgokat:
Piros: méhtest
Kék:nyálkahártya
Sárga: petezsák
Amúgy elég szar minőségű kép, elég rosszul látszik. De én a petezsákot simán látom rajta. Elég sok koraterhességi UH-t nézek, szóval hozzászokott a szemem.
Jah, és csak a nagyon pici petezsák szokott teljesen kerek lenni, plusz ez egy koronális síkban készült kép, nem nyílirányú.
Szia Kedves Utolso válaszadó.
Küldhetsz képet kiváncsi vagyok.
Hétfőn megyek vissza. Remélem addigra már látszik valami ha van és minden rendben lesz. Kicsit izgulok. Sok mindent érzek magamon remélem ott van a picur.
Neked gratulálok!!!!
Hat nálam is kétesélyes mert az előző terhességem vetelessel végződött. De én is sokmindent érzek (hányinger, gyomor fajas, szagundor)...remelem h elő terhesség és ott a babám <3
Én is drukkolok neked, majd írd meg mi lett!!! A képet holnap feltoltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!