Nálatok mi volt az első koraterhességi tünet az elmaradt menstruáción kívül?
Figyelt kérdés
A terhesség korai szakaszára gondolok...milyen tünetek voltak és mikor, hányadik héten?2018. jún. 22. 17:25
2/15 anonim válasza:
Akkor felismerhetetlen volt..
Több folyadékigény.
hőhullám 1 hétig
Aztan semmi..
Kesőbb sem
3/15 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt a 41 hét alatt. 😊
4/15 anonim válasza:
Pár napos késésnél már jött az álomkór meg a mellfeszülés. Menzesz előtt-alatt sose feszül.
5/15 anonim válasza:
Nekem valamiért nagyon megcsapta az orrom a munkahelyemen a felmosószer szaga. Furcsáltam is. Fájt a mellem, és a tesztelés napján reggel vérzett az orrom. ( ami rám nem jellemző)
6/15 anonim válasza:
Szédültem, ami a 12. hétig többször előjött. Meg hányinger 4+3-tól folyamatosan a 12. hétig.
7/15 anonim válasza:
Pozi teszt előtt néhány nappal fájdalmas mellfeszülést és fáradékonyságot, erőtlenséget tapasztaltam, a 7. héten meg kezdődött az émelygés, hányás és a brutál álomkór. Most 10+3 hetes vagyok, mellfeszülés továbbra is van, a többi tünet viszont kezd végre enyhülni.
8/15 anonim válasza:
Brutál mellfajdalom ès szagèrzèkenysèg :)
10/15 anonim válasza:
Erősödő szaglás, vizes folyás (előtte a napokba én száraz szoktam lenni), de amúgy minden olyan volt mint máskor, leszakadt a derekam,fáradékony voltam, teljesen úgy éreztem meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!