Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbe esnék, mennyi...

Ha teherbe esnék, mennyi idővel a fogantatás után jönnek az első tünetek? N25

Figyelt kérdés
Egyenlőre igyekszem védekezni, leginkább a babavállalással kapcsolatos félelmeim miatt, egyébként 3 éve élek együtt az élettársammal. Minden mensi előtt izgulok egy kicsitx néha becsúszik egy két védekezés nélküli alkalom. Mikor jönnek és mik az első tünetek?

2018. máj. 27. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Semmi sem törvényszerű. 4 lányom van, azt leszámítva, h nőtt és mocorgott a hasam, semmilyen tünetem nem volt egyikkel sem.
2018. máj. 28. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Nekem kb a fogantatás valószínűsíthető időpontját követő negyedik héten lett gyanús,hogy időnként fájt a mellem,pont úgy mint az első terhességemnél.Egyből vágtam,hogy valami nem stimmel... Három nap múlva erős pozitívat teszteltem.
2018. máj. 28. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Első tünetek az elmarad menzesz környékén és ugyanazok lehetnek, mint a premenstruációs tünetek: mellfájdalom, hányinger, ingerlékenység, fejfájás, alacsony vérnyomás, nagyobb étvágy, szagundor, több pisilés, hasi görcsök, hasmenés vagy székrekedés... Bár nem érdemes elolvasni, mert könnyen be is lehet ezeket képzelni. Nagyon sok nőnek meg egyáltalán semmilyen tünete nincs. Szóval nem érdemes parázni (inkább védekezni), mert amíg a menzesz meg nem jön(ne), általában a teszt sem mutatja ki, a tünetekre meg nem lehet alapozni, lehetnek pont a félelem miatt.
2018. máj. 28. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Változó. Én kétszer is úgy mentem nőgyógyászhoz éves kontrollra, hogy kb. 6 napos terhes vagyok. Azt mondta, kizárt dolog, és mindkétszer igazam lett.

A harmadik alkalommal iszonyú hányingerem volt már a negyedik héttől, a negyedik alkalmat meg észre sem vettem.

2018. máj. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!