Miert nem sikerult? Megint.

Figyelt kérdés

sziasztok nagyon el vagyok keseredve...2honapja probalkozunk parommal hogy vegre babank lehessen de nem jott megint ossze..most megvoltak a tunetek de megjott igaz teljesen mas az allaga es nagyon keves par csepp 14.dpon de ezek szerint megint nem sikerul..Nezzetek hulyenek de most elegge elpityeregtem magam tudvan hogy egy ismerosom most ment abortuszra es vele mentem es hogy o hogy merte ezt megtenni en meg szeretnek egy kisbabat..parom is stresszel emiatt mert mar regebb ota szerettunk volna 1eve megszakitasossal voltunk egyutt csak 2honapja kezdodott a normalis egyuttlet..nemtudom mit tehetnek..30eves en 20vagyok nem iszunk parom eros dohanyos en neha szivok tarsasagban de nem vagyok fuggo,parom sokat stresszel munkahelye miatt ..nemtudom miert nem sikerul mar kezdtem azon gondolkopzni hogy valamenyikunknek baja van :(

Van valaki hasonlo esetben?Van esetleg valami vitamin vagy ilyesmi ami segiti a teherbe esest?

2018. jún. 21. 06:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Hány választ töröltettél ki??? Mindegy is. Nem tudod elviselni az igazságot! Hisztis p*csa vagy, neked teknősbéka sem való, nemhogy gyerek. 2 hónap próbálkozás után így hisztizni. Szerinted aki már évek óta próbálkoznak, mit érezhetnek? Mégsem picsognak itt, hanem türelmesen várnak tovább, nem itt hisztiznek minden hónapban. Majd jössz 1 hónap múlva is ide toporzékolni? Mert kb 20% esélyed lesz akkpr is teherbe esni. Bár a függő pasid miatt valószínűleg még a 20% is sok....
2018. jún. 21. 18:19
 22/23 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, 20 éves! Ebben a korban ez a normális, akar valamit és nem kapja azonnal akkor hisztizik és mindenkit elmond mibdennek aki észérvekkel akar hatni rá.
2018. jún. 21. 19:42
 23/23 anonim ***** válasza:
45%
Lehet azért nem sikerül, mert így rástresszeltek. Hidd el, az idegesség is lehet olyan gátló tényező, mint a dohányzás. Lehet nehéz, de meg kell nyugodnotok, főleg neked. Egy év az átlagos próbálkozós idő. Szerintem menj el egy kivizsgálásra, ha ennyire ideges vagy emiatt.
2018. jún. 22. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!