Miert nem sikerult? Megint.
sziasztok nagyon el vagyok keseredve...2honapja probalkozunk parommal hogy vegre babank lehessen de nem jott megint ossze..most megvoltak a tunetek de megjott igaz teljesen mas az allaga es nagyon keves par csepp 14.dpon de ezek szerint megint nem sikerul..Nezzetek hulyenek de most elegge elpityeregtem magam tudvan hogy egy ismerosom most ment abortuszra es vele mentem es hogy o hogy merte ezt megtenni en meg szeretnek egy kisbabat..parom is stresszel emiatt mert mar regebb ota szerettunk volna 1eve megszakitasossal voltunk egyutt csak 2honapja kezdodott a normalis egyuttlet..nemtudom mit tehetnek..30eves en 20vagyok nem iszunk parom eros dohanyos en neha szivok tarsasagban de nem vagyok fuggo,parom sokat stresszel munkahelye miatt ..nemtudom miert nem sikerul mar kezdtem azon gondolkopzni hogy valamenyikunknek baja van :(
Van valaki hasonlo esetben?Van esetleg valami vitamin vagy ilyesmi ami segiti a teherbe esest?
Elég gáz a stílusod. Olyan 20 évesé :), aki hisztizik ha valami nem úgy sikerül ahogy ő azt megkívánja.
Menj el hormonvizsgálatra, egy vérvételből kiderül ha valami nem ok nálad. Annyival is előrébb leszel. Csak meg ne mond hogy 2 hónapja próbálkozol, mert körbe fognak röhögni.
Nehogy mar ti dontsetek el mikor leszek edesanya es mikor vallalok gyermeket?
Hagy dontsem mar el en :)
Tudom mit érzel, én is nagyon ráfeszültem az első 2-3 sikertelen hónapra. Igazából azért, mert én nagyon sok-sok éve szerettem volna már babát előtte, ezért azonnal akartam. 6. hónapban jött össze, de elvetéltem. Gondolhatod.... Most újra próbálkozunk.
Szóval én megértelek, biztosan nagyon vágysz rá, ezért azonnal akarod! Nincs ezzel baj, csak vedd kicsit lazábbra. Tudom nem egyszerű, mert most ez számodra a legfontosabb dolog, ez foglalkoztat leginkább, de hidd el magad életét könnyíted, ha nem rágódsz a baba témán annyit. Lehet még fél évig sem jön, és nincs semmi egésszégügyi probléma a háttérben. Ne a szomorkodásból álljom minden "hó vége".
Azzal pedig mindenképpen csak jót teszel, ha nem dohányzol.
Dohányzást úgyis abba kéne hagynotok. Terhesen és kisgyerek mellett sem dohányzik az (passzívan se), aki felelősnek érzi magát a gyerek egészségéért. Ha nem is lesz a baba koraszülött vagy kis súlyú, később lehet asztmás vagy okozhat tanulási nehézségeket, na meg milyen példát mutat. És beleivódik a ruhákba, bútorokba ahonnan bizonyítottan szintén átmegy valamennyi bőrön keresztül. Szóval ha a legjobb esélyeket akarjátok annak a leendő gyereknek, akkor leszoktok ha másért nem, csak azért, mert ezt megtehetitek ajándékképp érte és magatokért.
Úgy hisztizel, mint akinek elvették a játékát.
Nem konkrétan, de mégis milyen jogon minősíted azt, aki 40 évesen lesz édesanya?!
Azt gondolom itt minden érző nő, átérzi a problémádat, akár átment rajta, akár nem. Hisz nőként pontosan tudjuk, hogy két dologért teszünk meg bármit, 1, hogy legyen gyerekünk, 2, hogy ne.
De el se kell menned az oldalról kicsit nézegesd a többi kérdést és rájössz, hogy a legtöbb párkapcsolatban beletelik pár hónapba, mire összejön.
(Valaki belement, hogy terhesen káros a dohányzás. Ennek okát nem értem, hiszen a kérdés tényleg nem erre vonatkozott. A Kérdező a napi két szálával igazán nem függő, és említés szintjén sem jött fel,hogy dohányozna terhesen.)
Szedd össze magad és viseld felnőtt nőként, mert sokan évek próbálkozása, megannyi kivizsgálás, inszemináció és lombik után is sikertelenek és méltósággal viselik. Na ennek tükrében gáz, amit itt művelsz.
Nem baj, hogy 20 évesen anya szeretnél lenni. Csak légy önmagatokhoz türelmesebb és hagyd, hogy történjenek a dolgok. Ne keseredj el minden hónapban, mert nagyon hamar bele fogsz fáradni és aztán még ez is lehet egy nehezítő tényező.
Nagyon fiatal vagy még, még bőven nem kell aggódnod az idő miatt, szóval csak türelem. Menni fog, de ezt sajnos nem tudjuk irányítani.
utolso,es utolso elotti. nem dohanyzom rendszeresen,nem vagyok fuggo,azt meg plane hogy dohanyozni terhesentuti nem fogok..nem mondom hogy elitelem azokat akik igen,de nem is partolom! nem minositem azt sem aki 40evesen anyuka,tegnapi nap olvastam valaki kerdeset pont ezugyben..DE,40evesen nagyobb a kockazat a beteg gyermek szuletesenel vagy barmely rendellenes dologgal kapcsolatban,van aki 40 plusszos es egeszseges gyermeket hoz vilagra de olvastam olyat is akinek pont emiatt lett beteg a gyermeke,az ilyesmit nem kockaztatnam!
Es akkor a vitatkozo valaszoloknak pedig: higyjen mindenki amit akar mert emberek vagyunk szabad akarattal lehet most rafeszultem meg kommentek alapjan hisztis vagyok stb de gondolom nektek osszejott elso probalkozasra,ha meg nem akkor egy kicsit is erezhetned amit en,mert igen is regota szerettem volna babat,fiatalon is tinikent de nem lehetett mert nem tudtam ovlna eltartani,most 20evesen van keresertem stabil parkapcsolat es mondhatni jol elunk amibol egy kisgyereket feltudnek nevelni,lehet nemleszek egybol az ev edesanyja mert senki nem szuletik profi anyanak,ebbe bele kell razodni,gondolom mikor elso gyermeket vartatok ti is orultetek es feltetek es tapasztalatlanok voltatok..Nem nem vagyok terhes,megjott es igenis elszomorit a teny mert ugynez ki hiaba ugy gondoljuk hogy itt az ideje valaki fent nem igy gondolja,ami lassuk be sok not elszomorit ,(amikor varni kell) Pont ilyenkor senki sem szeret vani mikor babat akarnak a parok,ahogy itt olvasgattam sok kerdest mindenhol a nok rastresszeltek mert annyira szerettek volna! Nem tudok mast mondani csak annyit hogy nem hisztizek,csak elkesereddtt vagyok mint minden no mikor nem sikerul nekik 2.ra.a hiszti ott kezdodik hogy most itt elkezdenek arrogansan irni vagy tragar szavakkal illetni egyes kommenteloket,reszben kellene is amilyen szavakkal illetett engem par kommentelo persze hogy jelentem mert provokativ.
A provokatív te vagy, aki hisztizik mert másodjára sem lett még terhes.
Kötve hiszem, hogy itt mindenkinek elsőre sikerült, mégsem verjük földhöz magunkat és bőgünk csak mert megjött, pedig nyakam rá, hogy van itt olyan aki több éve próbálkozik.
És ha te 20 évesen, 2 hónap után ennyire a szívedre veszed, hogy nem jött össze, akkor ha na adj úr isten nem is jön még jópár hónapig, akkor felkötöd magad az erdőben?
20 éves vagy, dolgozz, élj, gondolom nem olyan régi a kapcsolatod sem. Élvezzétek egymást ki. Ne agyalj olyanokon hogy peteérés meg dpo, meg a fene tudja meg még mi. Majd jön egyszer csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!