Aspirin protectet kellene szedni de fèlek elkezdeni. Aki szedte nem volt semmi gondotok vele?
Nem derült ki, mi volt a gond. A lányommal akkor estem teherbe, amikor elkezdtük a kivizsgálásokat. A hormonjaim rendben voltak és az uh-n is mindent rendben találtak. Azt azért hozzá kell tennem, hogy az első fiam és a lányom között hivatalosan egy vetélésem volt, de valószínűleg volt több kémiai terhességem is. Szinte minden hónapban volt pozitív tesztem, de mindig elkezdtek halványulni és kb. 5 nap késéssel mindig megjött.
Az egyik orvos szerint csak magas lehetett az LH szintem és a tesztek azt mutatták, a másik orvos szerint ilyen nincs, mind terhesség volt.
Először a 30. hétig szedtem, másodszor a 12. hét után hagytam abba fokozatosan. Napi 1 szemet szedtem.
8-as voltam.
Rövidre fogva a dolgot,nem engedi összetapadni a vérlemezkéket.Vehetjük,úgy is hogy rögösödés gátló.
Ajánlják 40 év felett mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!