Kinek segitett a Clostilbegyt tabletta?
Ma irta fel az orvosom. Elöző ciklusomban volt pár vérvétel és azok alapján mondta kell egy kis rásegités arra hogy sikerüljön a baba. 3.napon kell elkezdnem napi 2 szemet kell szednem (szerdátol vasárnapig)
Jövőhéten hétfőn kell vissza mennem UH-ra.
Márciusban volt egy kémiai terhességem. Sokat véreztem baráztam közben amire az akkori orvosom nem igazán figyelt és nem is nagyon foglalkozott velem. A mostani legalább figyel rám.
Szerintetek ez a tabletta segithet?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
Nagyon sok jó tapasztalatot halok Erröl a gyógyszreről.. Nekem tegnap járt le 5 napig szedtem énis a 2x1 tablettát
De nekem menzeszem nem volt 2 hónapja
Mielött felrirta ezt a gyógyszert..
Voltam vizsgálaton ahol látott petezsákot majd elküldött vérvételre ott 2 alatt volt a hcg tehát nem voltam terhes .. Így felrirta ezt a gyógyszert amit elkezdhetem rögtön szedni, bár csak másnap kezdtem el hogy rendszeres legyen a 2x1 tabletta
Nekem nem kell vissza mennem uh.os követésre hónap végén kell vissza mennem kontrollra
Azt mondta a dokim hogy vagy megjön a menzeszem vagy teherbe esek.. Remélem az utolsó
:)
Mivel tegnap elfogyott a gyógyszer így igyekszünk Minnél többet együtt lenni
Sajnos a gyógyszer szedés alatt nem tudtunk mindig együtt lenni
Remélem minden rendben lesz
😚
Sziaa.
Miért nem követték UH-val a szedést?
Direkt azért szokták nehogy ciszta alakuljon ki egy egy tüszőböl.
Drukkolok neked hogy valamit okozzon nálad is a szedése. Mert ha csak megjön már az is jó. És mondta doki mikor mennj vissza hozzá?
Nekem már meg volt az ovum is. Elvileg 9nap van a nemvártig. Kiderül. 😊😊😊😊
Nem mondta hogy menjek a követésre..
Csak az a baj hogy ugye számolni se tudok mivel ugye nem volt meg a menzeszem
26.án kell vissza mennem..reméljük a legjobbakat Meg próbálunk a lehető legt{bbet eggyütt lenni
1 napot viszont sajnos kikell hagynunk
Szerintetek belefér,?
Nem teszteltél közép időben? Ovulácios tesztel. Vagy esetleg hőgörbét nem vezetsz?
Mert mensi nélkül nem is tudom lesz e peteérésed ettől a gyogyszertől. Mert ugye ezt a Ciklus 3. Vagy 5. Napján szokták elkezdetni szedni.
Amúgy is van pete érésem, csak nem annyira erős...
Mutatta a doki ultrahangon
Megpróbálunk Minnél többet együtt lenni.. Fogalmam sincs hogy ebbe az esetben hogyan lehetne számolni... Meg így a hőgőrbét vezetni
Bár írom a reggeli hőimet
Meddőség esetén a készítmény szokásos adagja és a kezelés időtartama a petefészek érzékenységétől (reakcióképességétől) függ.
Ha a menstruáció rendszeres, a kezelést a ciklus 5. napján célszerű elkezdeni, (vagy a 3. ciklusnapon, ha az ovuláció korai /tüszőfázis rövidebb 12 napnál/ esetén). Ha menstruáció nem jelentkezik, akkor a kezelés bármikor elkezdhető.
Ha a menstruáció rendszeres, a kezelést a ciklus 5. napján célszerű elkezdeni, (vagy a 3. ciklusnapon, ha az ovuláció korai /tüszőfázis rövidebb 12 napnál/ esetén). Ha menstruáció nem jelentkezik, akkor a kezelés bármikor elkezdhető.
I. kúrában: 50 mg/nap adagban 5 napig, közben klinikai és laboratóriumi vizsgálatokkal figyelve a peteérést.
A peteérés (ovuláció) általában a ciklus 11. és 15. napja között következik be. Abban az esetben, ha a fenti kezelés hatására nincs peteérés, akkor a II. kúrában a következő ciklus 5. napjától 5 napon át napi 100 mg-ot célszerű adagolni. Ha ekkor sincs peteérés, akkor ugyanezt a kúrát (100 mg/nap) még egyszer meg lehet ismételni. Sikertelenség esetén 3 hónapos szünet után még egy 3 hónapos kúra ajánlható. További kezelésnek azonban nincs értelme.
Az egy ciklusban adott gyógyszermennyiség a 750 mg-ot lehetőleg ne haladja meg.
Több cisztát tartalmazó (policisztás) petefészek tünetegyüttese esetén kis dózisú kezeléssel kell kezdeni (25 mg/nap).
Fogamzásgátló tabletták szedése utáni vérzéshiány esetén 50 mg/nap az adagolás, 5 napi kezelés általában már az első kúra során eredményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!