Kinek segitett a Clostilbegyt tabletta?
Ma irta fel az orvosom. Elöző ciklusomban volt pár vérvétel és azok alapján mondta kell egy kis rásegités arra hogy sikerüljön a baba. 3.napon kell elkezdnem napi 2 szemet kell szednem (szerdátol vasárnapig)
Jövőhéten hétfőn kell vissza mennem UH-ra.
Márciusban volt egy kémiai terhességem. Sokat véreztem baráztam közben amire az akkori orvosom nem igazán figyelt és nem is nagyon foglalkozott velem. A mostani legalább figyel rám.
Szerintetek ez a tabletta segithet?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó szìvből gratulálok a kisfiadhoz és hamarosan a kislányodhoz is!!!
Nagyon sok pozitiv választ/hozzászolást kaptam a clostibegytről. Nem csak itt.
Ugyhogy nagyon pozitivan állok most hozzá. Remélem sikerül.
Rosszra nem is nagyon akarok gondolni!!!!
😊😊😊😊
Én három kúrát csináltam végig tavaly előtt, egyik sem sikerült. Aztán inkább pihentem egy évet. Tavaly ősszel terveztem újra visszamenni kontrollra, de közben spontán terhes lettem. Előtte 5 évig próbálkoztunk.
34hkm
Sziasztok. Én tul vagyok az első 5napos kurán meg volt a két UH is. Most házas életet kell élnünk..(a doki szavaival éljek) 😊 Most lesz ovum mert már érzem plusz a folyás is kezd átalakulni.. de a tegnapi ovuteszt még a negativ. Bizom benne hogy nem kell több Closti kura majd. Kedves utolso neked is drukkolok.
Amugy akik szedték. Nektek is volt mellékhatása? Irtozatosan rosszul éreztem magam és erzem is miota elkezdtem...
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!!!
Utolsó nagyon sajnálom hogy nem sikerült. És most nálatok hogyan tovább?
A cisztától én is félek. Remélem nem alakul át egy tüsző sem meg azt is remélem hogy megrepednek. Tegnap már erősödött az Ovu teszt. Mára remélem mar pozitiv lesz. Nagyon bizom benne hogy segit ez a kura.
Annyi sok jo pozitiv tapasztalatot olvastam rola.
Jovo heten kell visszamennem ellenorzesre, menzesz utam felidoben. Akkor beszelunk rola. En kerek egy teljes hormon vervetelre beutalot, mert ugy erzem, mas baj van itt. Apa tuti rendben, vizsgaltak. A legdurvabb, hogy az elmult 1,5 evben mondjuk egy evig mindig volt nemvart elott olyan tesztem, ami szemmel lathatoan 2 csikos volt. Nalam lehet a gond.
Szoritok neked, hogy sikeruljon! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!