Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi történik, ha nem alkalmazha...

Mi történik, ha nem alkalmazhatom a hármas kezelést? Milyen remény van még? Kinek volt drillingje?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. 4 éve párkapcsolatban élek. PCOS-t diagnosztizált sok orvos... 161 cm vagyok és már csak 45 kg.

Az elején a mozgás nem segített. A vitaminok sem, a hármas kezeléstől másfél hónap alatt 8 kilót fogytam (így 45) abba kellett hagynom, pedig a legkisebb dózisú merckformint szedtem.

A clostilbegyt (már megvolt a háromszori alkalmazás) sok nagy cisztát csinált.

Most 2 hete van barna folyásom. Orvosról-orvosra járok...

2018. máj. 21. 10:12
 1/6 A kérdező kommentje:
IR nincs. A hormonok vacakolnak.
2018. máj. 21. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Téves, hogy nem alkalmazhatod a 3as kezelést. Csak kevés ch-t vittél be. A te esetedben nem 160 g, hanem legalább 220 g ch-t kéne enni. Keress egy olyan dokit, aki ebben tud neked segíteni. Vitaminoktól nem fogysz, és végezz erősítő edzést.
2018. máj. 21. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
meg oké,hogy a closty segít,de én azt gondolom,hogy kellene mellé tüsző repesztő injekció is!!!
2018. máj. 21. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Merckformint nem írnának fel, ha nem lenne inzulinrezisztencia szóval ez tök furcsa...mivel az nem hormonális készítmény, hanem a vércukrodat rendezi/fogyásban is segít. (de neked ugye erre nincs szükség)

Javaslom, hogy menj el egy dietetikushoz, akivel ésszerű diétát kéne összeállítani. (a súlyod miatt fontos, hogy kiszámolják mennyi szénhidrátra van szükséged, és mennyi kalóriára) Lehet úgy alacsonyan tartani a szénhidrátbevitelt, hogy a napi kalóriád normális szinten marad, fehérjekészítményekkel, olajos zsíros magokkal...stb...szóval a makrókat kell nagyon figyelni.

Az a baj, hogy a drasztikus fogyás és ilyen alacsony súly mellett, már akár az alultápláltság miatt is lehet ciklusgond nem feltétlen csak a PCOS miatt. (a mozgásból is lehet olyat kell keresni ami nem zsírégető, de az izmok vércukoregyensúlyán javít)

Mindenféleképpen kérnék másodvéleményt, és dietetikus tanácsát.

2018. máj. 21. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. máj. 21. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az inofolicot,hátha segít és csökennek a ciszták
2018. máj. 22. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!