Nem tudom eldonteni, terhes vagyok?! TOBBI LENT
Figyelt kérdés
Segitsegre van szuksegem, nem tudom eldonteni hogy terhes vagyok-e?6hete tortent meg az elso alkalom, azota menstrualtam 1x. Nagyon sokszor faj a hasam! Lehetek terhes?:/2018. ápr. 29. 20:57
1/12 anonim válasza:
Ha menstruáltál azóta, akkor nem valószínű terhesség.
Nem kaptál el valami fertőzést?
3/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? 1 napot menstruáltál?
4/12 anonim válasza:
Miből gondolod hogy terhes vagy?
5/12 anonim válasza:
Nem is neked kell eldönteni,hanem a terhességi tesztnek..
6/12 anonim válasza:
"6 hete történt meg az 1. Alkalom"
6 hete szexeltél???
"Azóta menstruáltam egyszer"
Más is 4 hetente szokott vagyis 6 hétbe 1 menszesz fér bele.
"Nagyon soxor fáj a hasam"
Ne haragudj hol olvastad vagy hallottad hogy a hasfájás terhességi tünet????
Hány éves vagy?
Nagyon fiatal lehetsz!
Javaslom hogy olvasgass biologiát meg a védekezés minden formáját tanulmányozd mielőtt kukit engedsz magad köré!!!!!
Miért kell egy abortuszt kockáztatni????
7/12 A kérdező kommentje:
Faj a hasam es elhiztam, edig ugyanugy ettem mint szoktam. Normalis valaszokat varok, felek!!!!
2018. ápr. 29. 22:01
8/12 anonim válasza:
Nyugi, nem kell elore felni holnap vegyel egy tesztet es megtudod hogy terhes vagy-e
9/12 anonim válasza:
De nem értem, már miért lennél terhes, ha menstruáltál? Az elhízás nem terhestünet 6 hetes terheseknél.
10/12 anonim válasza:
Nem vagy terhes, nem azért fáj a hasad! De egy nőgyógyászt keress fel ezzel a hasfájással és könyörögve kérlek, VÉDEKEZZETEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!