Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A fül mögötti csomó probléma?

A fül mögötti csomó probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A fülem mögött van egy csomó. Már egy ideje

Regebben a hónaljamban is volt...

Akadályozhatja e ez a jellegü probléma a teherbeesést? Ha igen,miért?

2018. márc. 5. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Az a nyirokcsomó, alapból is ki lehet tapogatni, viszont ha nagyobb mint máskor és kíséri egyéb tünet akkor érdemes megnézetni, mert ugye a nyirokcsomónak fontos szerepe is van, valamilyen gyulladás lehet a szervezetedben, akkor szokott megduzzadni. Ez lehet rossz fog, torok de a kislábujjad egyetlen börsejtje is.. nem mindig szokott kiderülni mi okozza.

Ha a hónaljadban is van, azt mammográfián megnézik, legalábbis nekem nézték, szövettan volt, de amúgy -ha csak nem valami petefészek, méh körül van a gyulladás - nem befolyásolja a teherbeesést, nekem is lett kisbabám útközben :) , amúgy nekem se derült ki mitől gyulladt be, egyszer csak elmúlt magától, rá kb 3 évre..

Ennek ellenére tanácsolom hogy menj el vérvételre mert a magas gyulladási szint, meg baci a szervezetben probléma és attól szokott növekedni a nyirokcsomó mérete mert ugye az szűri ki, további vizsgálat a szövettan lesz, ha a vérből nem derül ki hogy mi van begyulladva.

2018. márc. 5. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ilyen :/ [link]
2018. márc. 5. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha gyereket akarsz miért nem mész ezzel orvoshoz? Gyerekhez felelősségteljesnek kell lenni, tudod..

Gyorsan orvos!

2018. márc. 6. 08:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos ma nincs rá lehetőségem

Holnap reggel elfogok menni:)

2018. márc. 6. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj! Jobbulást és mielőbbi babázást!
2018. márc. 6. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Voltam háziorvosnál

Aztmondta fertőtlenítsem és szúrjam ki tűvel...

2018. márc. 7. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem probáltad meg! Bőrgyógyász esetleg?
2018. márc. 7. 16:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem csináltam meg :) elfogok menni a napokban bőrgyógyászhoz
2018. márc. 8. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!