A fül mögötti csomó probléma?
Sziasztok. A fülem mögött van egy csomó. Már egy ideje
Regebben a hónaljamban is volt...
Akadályozhatja e ez a jellegü probléma a teherbeesést? Ha igen,miért?
Az a nyirokcsomó, alapból is ki lehet tapogatni, viszont ha nagyobb mint máskor és kíséri egyéb tünet akkor érdemes megnézetni, mert ugye a nyirokcsomónak fontos szerepe is van, valamilyen gyulladás lehet a szervezetedben, akkor szokott megduzzadni. Ez lehet rossz fog, torok de a kislábujjad egyetlen börsejtje is.. nem mindig szokott kiderülni mi okozza.
Ha a hónaljadban is van, azt mammográfián megnézik, legalábbis nekem nézték, szövettan volt, de amúgy -ha csak nem valami petefészek, méh körül van a gyulladás - nem befolyásolja a teherbeesést, nekem is lett kisbabám útközben :) , amúgy nekem se derült ki mitől gyulladt be, egyszer csak elmúlt magától, rá kb 3 évre..
Ennek ellenére tanácsolom hogy menj el vérvételre mert a magas gyulladási szint, meg baci a szervezetben probléma és attól szokott növekedni a nyirokcsomó mérete mert ugye az szűri ki, további vizsgálat a szövettan lesz, ha a vérből nem derül ki hogy mi van begyulladva.
Ha gyereket akarsz miért nem mész ezzel orvoshoz? Gyerekhez felelősségteljesnek kell lenni, tudod..
Gyorsan orvos!
Sajnos ma nincs rá lehetőségem
Holnap reggel elfogok menni:)
Voltam háziorvosnál
Aztmondta fertőtlenítsem és szúrjam ki tűvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!