Ez már megint mi lehet?
Figyelt kérdés
Holnap kellene megjönnie. Tegnap előtt reggel úgy tűnt megjött,nem is lett volna olyan gáz mert 30-34 nap között ingadozik néha. Ahogy szokott reggeli pisinél láttam a nyomait, csakhogy a nap folyamán nem erősödött. De azóta se semmi, nem hogy erősödne egy pici pecsételésbe ment át az is barna. A hasam id cdak kicsit érzem hogy fáj, pedig nekem szokotttendesen görcsölni. Mostanában derült ki hogy IR em van, azt hittem most legalább rendeződik erre jön ez, mi lehet? Ciszta? Másfajta hormon baj? Már nem.tudom hova menjek vele. Valaki volt már így, ki segített, milyen orvos?2018. febr. 19. 21:23
1/2 anonim válasza:
Ir kezelés megkezdése után pár hónapig gyakran rosszabb a ciklus, de utána helyre áll.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt jó hallani!
2018. febr. 19. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!