Negatív a tesztem megint, de miért?
pcos esetén lehet, hogy nem középidőben volt ovud, ezt sok helyen olvasom.
viszont az is lehet sajnos, hogy megint felborultak a hormonjaid.
hármas kezelést mióta tartod?
én is iszok inofolic-ot, mert én is ir gyanús voltam egy ideig, de kiderült, hogy nem vagyok az. szóval nekem nincs sem ir sem pcos, és már másfél éve iszok inofolic-ot.
A nőgyógyász mondta, hogy ne hagyjam abba, viszont mellé sportolni is kell, plusz egészségesen étkezni. És ezt nekem mondta, aki nem ir-es és nem pcos.
Ha te az vagy, akkor ezt szorozd be. hármas kezelés nélkül sajnos még a lomvikok sem szoktak sikerülni a pcos ir-es nőknek. Mert hiába ültetik be az akár 5 napos embriókat, nem maradnak meg, mert a hormonok nem jók.
Neked a következőkre van szőkséged, és nem műtétre:
min. 3. pontos terheléses vérvétel
3. napi és 21. napi hormonsor
pajzsmirigy kivizsgálása
endokrinológus megmondja, milyen gyógyszer kell és mennyi
+ nagyon komolyan vett diéta és sport!
plusz ha már itt tartunk, akkor én a petevezeték átjárhatóságit is megcsináltatnám + a pct tesztet.
sajnos amíg ezek nincsenek meg, csak ablakon kidobott pénz inofolic-ot inni.
Ja, és reggel-este kell inni, az én meddőségi orvosom azt mondta, ha vki csak reggel issza, annak nem lesz hatása, hiába van ráírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!