Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek miért késik a...

Szerintetek miért késik a menstruáciom?

Figyelt kérdés
Inzulinrezisztens gyanus vagyok! A vizsgálatok folyamatban, eddig csak az emelkedett tesztoszteron szint az ami biztos és az Lh/Fsh sem az igazi! Január végén kezdödtek a vizsgálatok, pajzsmirigy ultrahang márciusban, endokrinologus majd áprilisban... :/ mikor meg tudtam hogy IR gyanus vagyok (egy hét mulva megyek a vércukorterhelésre) elkezdtem magam rendszeresen enni, ennek kb két hete, elötte nagyon nem figyeltem oda valoban az étkezésemre! Utoljára decemberben voltam nögyogyásznál ultrahangon, és nem látott cisztákat! Remélem ez azota sem változott! Viszont eddig mindig pontos volt a mensim, 30,31 naposak! Most elöször viszont ebben a honapban már a 38.ik napnál tartok, három napja a teszt negativ volt! Szerintetek most mitöl borulhatott fel a ciklusom? Semmit nem változtattam, csak ezt hogy rendesen eszem, napi többször keveset, kerülve a cukrot és a szénhidrátot!
2018. febr. 18. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi probléma mellett nem csodálkozom. Menj el orvoshoz.
2018. febr. 18. 08:42
 2/5 Cospgs válasza:
Szia! Latom tudatosan etkezel, az nagyon jo. Szenhidratot azert egyel! Zoldsegek, salatak is szenhidratok, illetve teljes kiorlesu kenyeret nyugodtan ehetsz. Sok minden miatt keshet, stressz miatt is! Az is lehet, hogy a hirtelen dietazast stresszkent eli meg a tested. A testsulyod rendben van? Se tulsuly, se alultaplaltsag? Ha normalizalodik a testsuly, akkor nehany ertek magatol javul. Mindenkepp egyel szenhidratot, alacsony glikemia indexet figyelembe veve! Pl. Norbi Update is ezen alapul, onnan vehetsz jo otleteket (anelkul hogy megvenned oket). Probald ki, amit mondtam, bajod nem lesz belole :) De mindenkepp menj el orvoshoz a nem stimmelo ertekekkel, hogy kivizsgaljanak.
2018. febr. 18. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a szénhidrátot kerülöd az már nem jó, mert ezzel még jobban a raktározás felé billented a mérleget. Én is elrontottam az elejében. Nekem ez okotott teljes káoszt a havi vérzésemben, és kiugróan rossz vérképet. A szénhidrát bevitel nagyon fontos, 120-160 gramm legyen meg de figyel rá hogy mikor melyik.
2018. febr. 19. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A testsulyom teljesen ideális, egy két kilot huztam is (rám fért) ,most vagyok 55 kilo a 166cm-hez! Teljesen nem kerülöm el a szénhidrátot, nagyon jo amiket irtatok, köszi még egyszer!

Viszont most este majdnem kiugrottam a börömböl, teszteltem egy nagyon halvány pozit! Reggel ismétlek, de érzem is, hogy babus lesz, végre! :D szerintetek ennyi elég volt a sikerhez? Odafigyelés az étkezésemre és a lelki világomra? A vizsgálatokra természetesen ugyanugy elmegyek, de iszonyu boldog vagyok hogy végre sikerült

2018. febr. 19. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet elég volt, de sajnos tapasztalatból mondom nem elég összehozni, meg is kell maradnia...
2018. febr. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!