Valaki találkozott már ezzel? Chlamydia
Figyelt kérdés
Már jó ideje voltak panaszaim (felfázásnak, öröklött menstruációs fájdalmaknaktulajdonitottam őket) és rettegtem attól, hogy soha nem eshetek teherbe, ezért komoly kapcsolatban jó ideje nem használtam semmiféle védekezési eszközt. 2 éve nem estem teherbe, igy lett gyanús és ma délután eljutottam a nőgyógyászhoz. Petefészek gyulladásra felirt három gyógyszert, és emlitette a Chlamydia nevű fertőzést, ami akár meddőséget is okozhat, ha dúrva stádiumban van. Adott küldőpapirt vérvételre, de a neten úgy olvastam, hogy hüvelyváladékból is k tudják deriteni, illetve a páromnak is el kell végeznie. A kérdésem az lenne, hogy vannak-e tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Nagyon padlóra küldött és nem sokat lehet olvasni róla. Előre is köszönöm a válaszokat.2018. jan. 24. 17:48
1/1 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a chlamydia szexuális úton terjedő betegség? Tehát minden partnerednek átadhattad, vagy ők neked? Tehát mindenkit értesítened kell, akikkel védekezés nélkül voltál, mielőtt ők is családot készülnének alapítani. De azt sem értem, hogy ha rendszeres panaszaid vannak, miért csak most mentél orvoshoz? Az évenkénti szűrés? A védekezés hiányát sem értem. Amúgy nem annyira rémisztő, mint aminek hangzik, de a pároddal semmiképpen ne szexelj, míg ki nem kezelnek mindkettőtöket. Nekem is volt már, igaz én elmegyek orvoshoz, ha érzem, hogy valami nincs rendben. De egyébként mit szeretnél tudni? Nekem csak gyógyszert adtak és 3 hét múlva vissza kellett mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!