Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Melyik meddőségi kilinikán...

Melyik meddőségi kilinikán lehet adományozott embrióhoz jutni?

Figyelt kérdés
Mivel nincs petesejtdonornak alkalmas rokonom, egy mások által felajánlott lefagyasztott embrió lenne az utolsó esélyünk a gyerekre. Akik ilyen módon váltak szülővé, melyik meddőségi klinikán jutotak fagyibabához, és mennyit kellett rá várni? Próbálkoztam 5 helyen is (K*** 2x is, F***, D***, S***, B***), de mindenhol leráztak... elvileg létező lehetőség, akkor hogy hogy nem érhető el sehol?
2018. jan. 23. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Mert a párok nem adják oda a saját emrióikat teljesen érthetően.
2018. jan. 23. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A feltételeit nem tudom, de a BMC-Ben lehet/lehetett (2010) embriót felajánlani meddő pároknak.
2018. jan. 23. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
fagyibaba... te jó ég...
2018. jan. 23. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
3# van akinek ez az utolsó esélye,de valszeg nem vagy vele tisztában h milyen nehéz az amikor ide jut az ember..
2018. jan. 23. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Ebben a cikkben emlitik hogy a győri kaáliba csinàlnak évi 5-10ilyet..

[link]

2018. jan. 24. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Bp. 13.ker

[link]

2018. jan. 24. 09:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!:)

#1-es: Persze, gondolom, ez hatalmas lemondás és komoly döntés, de reménykedtem, hátha akad legalább néhány pár, aki jobb sorsot szánna a fölöslegessé vált embrióinak, mint a megsemmesítő.

#2-es: Próbálkoztam náluk is, de leráztak, mint annak a rendje.

#3-as: Bármilyen fura kifejezés, én úgy tudom, lombikos körökben szokták használni. Egyszerűbb volt, mint ötször leírni a "lefagyasztott embrió"-t, és szerintem kedvesebben is hangzik.

#4-es: Köszönöm neked, ez nagyon jólesett. Nem tudom, saját tapasztalatból írsz-e, ha igen, akkor kívánom a legjobbakat!

#5-ös: A Kaálinál próbálkoztam már, a pesti és a szegedi intézetből elküldtek, a győrieket emiatt eddig meg sem próbáltam, de a hozzászólásodon/cikkeden felbátorodva felhívtam őket, és lehet, hogy kapunk esélyt! :) El sem hiszem! Jövő kedden kapjuk meg időpontot konzultációra (talán márciusra), ott dől majd el, mik a lehetőségek. Úgyhogy ezzel felcsillant a remény... még egyszer köszönöm a tippet!

#6-os: A Versys jó lenne, közel is lenne, elvileg tudnának segíteni, de sajnos horrorisztikus áraik vannak, mert nem jár nekik semmi állami támogatás. Ha minden kötél szakad, akkor lehet, hozzájuk fordulunk, de ahhoz még spórolnunk kell egy ideig.

2018. jan. 25. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
5,6# vagyok, örülök akkor, drukkolok neked így ismeretlenül is, hogy valóra vàlhasson az àlmod!
2018. jan. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!