Melyik meddőségi kilinikán lehet adományozott embrióhoz jutni?
Ebben a cikkben emlitik hogy a győri kaáliba csinàlnak évi 5-10ilyet..
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!:)
#1-es: Persze, gondolom, ez hatalmas lemondás és komoly döntés, de reménykedtem, hátha akad legalább néhány pár, aki jobb sorsot szánna a fölöslegessé vált embrióinak, mint a megsemmesítő.
#2-es: Próbálkoztam náluk is, de leráztak, mint annak a rendje.
#3-as: Bármilyen fura kifejezés, én úgy tudom, lombikos körökben szokták használni. Egyszerűbb volt, mint ötször leírni a "lefagyasztott embrió"-t, és szerintem kedvesebben is hangzik.
#4-es: Köszönöm neked, ez nagyon jólesett. Nem tudom, saját tapasztalatból írsz-e, ha igen, akkor kívánom a legjobbakat!
#5-ös: A Kaálinál próbálkoztam már, a pesti és a szegedi intézetből elküldtek, a győrieket emiatt eddig meg sem próbáltam, de a hozzászólásodon/cikkeden felbátorodva felhívtam őket, és lehet, hogy kapunk esélyt! :) El sem hiszem! Jövő kedden kapjuk meg időpontot konzultációra (talán márciusra), ott dől majd el, mik a lehetőségek. Úgyhogy ezzel felcsillant a remény... még egyszer köszönöm a tippet!
#6-os: A Versys jó lenne, közel is lenne, elvileg tudnának segíteni, de sajnos horrorisztikus áraik vannak, mert nem jár nekik semmi állami támogatás. Ha minden kötél szakad, akkor lehet, hozzájuk fordulunk, de ahhoz még spórolnunk kell egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!