Melyik meddőségi klinikát ajánlanátok Budapesten?
11 hónapja próbálkozunk. Nálam eddig alacsony progeszteron szinten kívül más problémát nem találtak (uh; vérvételek; endokrinológus megvolt), így jutottunk el a spermavizsgálatig. Az eredmény nem lett jó, a leleten is az szerepel, hogy csak lombikra vagyunk alkalmasak.
Merre és hogyan kell elindulni? Kb mennyi időt kell várni egy időpontra? Kérlek segítsetek.
Nekem a BMC-Ben sikerült a lombikom, így én azt az intézetet. Imádom az orvosom, és az összes ott dolgozót. Csak pozitív tapasztalataim voltak.
Én keveset vártam, de akkor rövidebbek voltak a várólisták.
Szia!
Mi a Kaáliba jártunk, tb-s volt a lombikunk, 2016 szeptemberében hívtam fel az intézetet, vizsgálatok hada következett mindkettőnknek, 2017 februárban dőlt el, hogy lombik jöhet szóba, innentől kezdve 9 hónapot vártunk, most novemberben volt a beültetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!