Van köztetek olyan, aki meg volt fázva az embrió visszaültetés idején és sikerült a teherbeesés?
Szinten lombikos vagyok, van egy 3,5 hónapos kisfiam.
Az első beultetesnel nagyon megfaztam, kohogtem, tusszogt, folyt az orrom. Megkérdeztem az orvosomat, és azt mondta, hogy meg jó is a kicsit legyengült immunrendszer, mert a szervezeted “kevésbé tud tiltakozni a be helyezett embrió ellen” ez id növeli a megtapadast. Ugyan nekem az a lombik nem sikerült, de nem hiszem, higy a megfázás miatt.
Arra figyelj, lázad ne legyen.
Én is kérdeztem a dokit aznap, mondta h nem befolyasolja a sikert. De akkor meg epphogycsak folyt.
Lázam nincs. Csak nagyon erosen nathas vagyok.
Nekem ez a 2.lombikom. Az elsore (tavaly oktober) azt mondta a nogyogyaszom, hogy vszinuleg azert nem sikerult, mert a leszivas miatt agyonnyomtak hormonokkal es felborult a szervezetem sajat hormonhaztartasa. Ezt azota masoktol is hallottam, mint lehetseges magyarazat.
Most csak progeszteron kupot kell hasznalni...nagyon bizom benne, h sikerul.
Gratulalok a kicsihez!
Én ezt meg nem hallottam, nekem amúgy a3. Sikerült, szeptemberben megyünk tesokert.
Melyik intézetbe jársz?
Mire irtad, h ezt meg nem hallottad?
A bp-i Kaaliba jarok...
Hogy a sikertelenség oka az lehet, hogy felborult a szervezeted saját hormonhaztartasa.
Drukkolok nagyon
Akár logikus is lehet ez a magyarazat. Ugyanakkor a kaalis dokim sztem tuti azt mondana, semmi koze hozza.
Lehet, h csak meg akart nyugtatni...
Köszi a drukkot! :)
Most mar tenyleg sikerulhetne...
Szia. Nekünk sikerült. Negatív teszt volt itthon a vérvétel mutatta ki. 1/1.
Utana szintén megfazos időszak amikor a tesót akartunk 2/2
Szerintem nincs köze. Lázad ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!