Mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
December31.én abbahagytam a fogamzásgátló szedését a levél felenél. (Tudom hülyeség volt) Gyereket szeretnénk 12.én kellett volna megjönnie de még nem jött meg biztos a gyógyszer abbahagyása miatt. Teszteltem tegnap is ma is negatív. Így ha nem jön meg honnan tudom mikor van egyátalán ovulációm?2018. jan. 16. 13:33
1/5 anonim válasza:
Ha nincs vérzés akkor sehonnan. Hacsak nem csinálsz tesztet minden nap.
2/5 anonim válasza:
Te!
Nincs kedved elolvasni azt a használati utasítást?
Vagy én maradtam le, hogy a fogalmazásgátló abbahagyása után 2 7en belül már teherbe lehet esni?????
3/5 A kérdező kommentje:
Na ez az minden nap együtt is vagyunk pont ezért. De aggaszt hogy nem jön meg
2018. jan. 16. 13:57
4/5 anonim válasza:
Valakinek fél-1 évébe telik,mire rendeződik a menstruációja a tabletta abbahagyása után.
Mesterséges hormonokat szedtél kitudja meddig,blokkolva a peteérésedet,mensidet,persze,hogy ez nem tetszett a szervezetednek.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom meddig szedtél bogyót és milyet, de én 4 év folyamatos szedés után hagytam abba és így is első hónapra terhes lettem. Lehetsz terhes, lehet összezavartad a hormonjaidat, reméljük, hogy csak ennyi, mert hallottam olyat is, hogy korán elkezdte a gyógyszerszedést, amikor abbahagyta többet nem jött meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!