Letezik, hogy nem volt peteeresem? (Tobbi lent)
Oktoberben bevettem egy esemeny utani tablettat, abban a honapban mar menstrualtam egyszer,aztan a tabletta utan par nappal ujra.. viszont a parommal elbeszelgettunk, hogy johetne a baba(o nem tudott rola,hogy bevettem a 72oras tablettat) igy megprobalkoztunk vele de sikertelen eddig... a novemberi verzesem kimaradt, es ma jott meg. Lehet,hogy novemberben a peteeresem is kimaradt?
(Elnezest az ekezetek miatt)
2 hónappal ezelőttig,még nem akartál gyereket,most meg mégis..?Mi történt az elmúlt 1-2 hónapban?Ennél az felelősségteljesebben szokták kezelni a "gyerek témát".
Hónapokra összezavarhatja a ciklusodat a tabletta,ahogy előttem is írták.
A tabletta utáni vérzés,az nem menstruáció.Csak egy mellékhatás.
Igen, lehetséges hogy nem volt peteérésed!
Nem is értem egyébként, hogy milyen kapcsolat ez, hogy akarsz egy olyan kapcsolatba szülni, ahol azt se beszélted meg a partnereddel hogy vettél be esemény utánit..
Azzal remélem tisztában vagy h 1 védekezés mentes szexből nem 100% hogy lesz baba akkor sem ha minden rendben?
A párodnak meg mond meg h várjatok egy kicsit míg az esemény utáni után helyreállnak a ciklusaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!