Ovu teszt egész ciklusban negatív, hőgörbe cikk-cakk, mikor lehet az ovum?
3 hónapja próbálkozunk! Tudom rövid idő. Mértem 2 hónapig a hőm és össze vissza ugrál, képtelenség bármit leolvasni róla (szájban reggel mértem). Az ovu tesztet is az egész ciklus alatt csináltam és talán 2-szer volt, hogy egy nagyon kicsi halvány csík jelent meg rajta, a többi napon havas mező! :( (legérzékenyebbet vettem)
Hiába mondom az orvosomnak, ő erősködik, hogy semmit nem vizsgál amíg le nem telik az 1 év...azért az mégis csak 7 hónap múlva lesz. Nagyon soká :(
Szerintetek mit lenne érdemes csinálnom? Lehet nincs is ovum. Azért a legérzékenyebb tesztnek gondolom ki kellene mutatnia.
Valszeg nincs ovud vagyis amikor ilyen a ciklus abban nincs ovuláció.
Menj el masik orvoshoz es mond h majdnem egy eve probalkoztok es nezzen meg kozepidoben ( nem kell mindig igazat mondani ezzel kapcsolatban) es mondd meg h a hőgörbéd sem mutat ovulációt.
Nem kell utána hozza jarnod csak 1x elmesz h megnezzen amikor ovud kéne legyen. Ilyen egyszeru..
Megmutatod a hődet?
Amikor nekem azt mondta az orvos h várjunk még 1 évet akkor visszamentem 2 hónap múlva és mondtam h lejárt az 1 év 😂 Nem kezdett el számolgatni.
Hát ez az... :(
Az a baj a dokim annyira makacs és ragaszkodik az 1 évhez hogy ha az orra elé dugnám a görbémet, egyáltalán nem érdekelné :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!