Trifázisos görbe, a 17. dpo-n vagyok. Miért negatívak a tesztejeim?
2 éve próbálkozunk, 21.én volt laparoszkópiás műtétem, de az orvos semmit nem talált, azt gondolja, hogy csak össze voltak tapadva a petevezetékek.
A hőgörbém szerint terhesnek kéne lennem minden ugy alakul, látszik hogy ovuláció után 6 nappal leesik a hő ami a beágyazódásra is utalhat, majd ujra megemelkedik és napok óta 37-37,1 a hőm.
A 14.dpo-n egy alíg látható 25-ös X-epil teszt lesz pozitív.
15.dpo-n egy 10-es gólyahír teszt negatív, el is tettem a többi teszt közé majd mikor ujra elő vettem kb 5-6 órával később tisztán látható rózsaszín pozitív volt.
16.-17.dpo-n 25-ös X-epil negatív.
Sajna csak ma volt lehetőségem 10-es tesztet venni amit holnap próbállok ki.
Eddig több 10.000-et költöttem tesztekre, már nagyon elfáradtam,szinte minden hónapban csalódtam.
Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem irja le.
Megpróbállom betenni a hőgörbémet.
Szerintem később volt ovud nem akkor amikor behúzta a gép.
Majd ha késik már 1-2 hete akkor tesztelj.
Én is megküzdöttem mind2 gyermekemért de feleslegesnek tartom hogy napi 2-3-4 tesztet csinálj.
A 6.10. dpo-n a hőleesés nem jelez beágyazódást. Ösztrogénszint-ugrást jelez, szinte minden ciklusban vanb. Mármint ha volt pé. A ferty nem szokta rossz helyre behúzni a pé-t.
Lehet elindult vmi és megszakadt, ezt egyelőre nem lehet tudni. Vegyél egy Facellét, az már 12. dpo-n tutit mutat, nekem már a 10.-en is biztos pozi volt mindkétszer.
A görbéhez nem tudok sokat szólni, viszont én a 18.dpo-n (hőgörbe és ovuteszt alapján) teszteltem predictor early-vel pozitívat. Másikat nem is próbáltam, mert ez volt a legérzékenyebb teszt (12,5)
Lehet, hogy még várnod kell pár napot, hogy mutassa.
Drukkolok!
Én is a facelle tesztet javaslom. Két nappal a nemvárt előtt jól látható pozi volt.
Amikor meg nem voltam terhes, akkor egyértelműen fehér maradt, nincsenek szellemcsíkok, halvány vonalkák, stb.
Szerintem ne tesztelj naponta, mert csak gyűlnek a negatív élmények. Bőven elég 2-3 naponta, ha nem jön meg.
Én pont ellenkezőleg voltam, mint te, nem "mertem" tesztelni, nehogy negatív legyen, amikor meg halvány pozitív lett, attól féltem, hogy nem fog erősödni.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!