Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Trifázisos görbe, a 17. dpo-n...

Trifázisos görbe, a 17. dpo-n vagyok. Miért negatívak a tesztejeim?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozunk, 21.én volt laparoszkópiás műtétem, de az orvos semmit nem talált, azt gondolja, hogy csak össze voltak tapadva a petevezetékek.

A hőgörbém szerint terhesnek kéne lennem minden ugy alakul, látszik hogy ovuláció után 6 nappal leesik a hő ami a beágyazódásra is utalhat, majd ujra megemelkedik és napok óta 37-37,1 a hőm.

A 14.dpo-n egy alíg látható 25-ös X-epil teszt lesz pozitív.

15.dpo-n egy 10-es gólyahír teszt negatív, el is tettem a többi teszt közé majd mikor ujra elő vettem kb 5-6 órával később tisztán látható rózsaszín pozitív volt.

16.-17.dpo-n 25-ös X-epil negatív.

Sajna csak ma volt lehetőségem 10-es tesztet venni amit holnap próbállok ki.

Eddig több 10.000-et költöttem tesztekre, már nagyon elfáradtam,szinte minden hónapban csalódtam.

Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem irja le.

Megpróbállom betenni a hőgörbémet.

2016. júl. 14. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor most várok vasárnapig. Kedves 7. hozzászólló, te csak a 18. dpo-n teszteltél? Előtte nem?

Kedves utolsó, nagyon remélem h igazad lesz :)

2016. júl. 15. 07:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Ma még mindig 37 a hőm, tegnap este elkezdtem görcsölni de csak enyhén. Valamint a 8.dpo-m óta fehér folyásom van.

Hátha más is igy jár és olvassa ezt és akkor igy tudok neki segiteni :)

2016. júl. 15. 07:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, 7-es vagyok. Igen, csak a 18-on, mert nem voltam biztos a 12-i ovulációban, inkább a 14-re tettem (hiába mutatott mást a görbe) és a leghosszabb ciklusom 31 nap volt.

A krémes folyás nekem is jellemző...néha szinte már zavaró.... eddig nem volt jellemző.

Én javaslon a p.early-tesztet!

2016. júl. 15. 10:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a 19.dpo-n a 35.cn a hőm még mindig 37,1 már 10 napja.

Ma megcsináltam a p.early tesztet és negatív...

Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége :) :D

2016. júl. 16. 09:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Végül a 21.dpo-n megjött sajna :( marad a köv hónap.
2016. júl. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!