Clostilbegyt ultrahanggal vagy sem?

Figyelt kérdés

Az orvosom nem követi, de sokan megköveztek, hogy ilyent nem lehet, mert az uh-val kell követni. Most felhívtam egy másik orvost, hogy tanácsot kérjek tőle és mondta, hogy a clostit nem kell uh-val követni. Most már tényleg nem értem. a 14-napon olyan fájdalmam volt, hogy azt hittem meghalok. Annyira fájt a petefészkem, mintha kést forgattak volna benne.

Borzasztó volt. Meg szerintem azért egy hormon vérkép nem ártott volna mielőtt felírta... lehet nem is erre lenne szükségem.

Ez volt az első hónapom.

2018. jan. 2. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok. Erről írtam, de azért köszi mindenkinek a lepontozást. Regi gyógyszer persze. És hány hármas, négyes vagy még többes terhe sség fogant mellette. Utána meg vagy ment abortuszra az anyuka, vagy elmentek a babák maguktól cagxblett koraszülés a vége. Aztán jött a redukcio, lehet beszélgetni a témáról pl Hajdu Krisztina doktornővel.
2018. jan. 11. 09:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagy hiba volt, hogy ennél a dokinál először volta, nem is ismert. Se vérkép se semmilyen előzetes vizsgálat nem történt...
2018. jan. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!