Más is így éli meg a kudarcot?
Hatalmas hiba hogy nem voltál kivizsgáláson. Talán már anya lennél.....
Lehet hogy pl. peteérés gond van amire van gyógyszer, vagy sárgatest alacsony, tsh magas, IR-ád van, stb. Ezeket mind be lehet állítani gyógyszerrel és / vagy diétával! Ha IDŐBEN észreveszik. Később nyilván nehezebb.
Januárban irány a doki!
Ha homokba dugod a fejed attól nem leszel hamarabb terhes...
Én addig mentem ilyen-olyan vizsgálatokra, kezelésekre, műtétre, inszeminációkra, míg terhes nem lettem. Beszedtem minden gyógyszert, diétát tartottam, elviseltem mindent a célért, ez egy pillanatig se volt nálam kérdés.
4 évbe telt, de itt rugdos a hasamban, ha minden jól megy 3 hónap és itt lesz köztünk. A terhesség se leányálom, de ott is fejben kell eldönteni, hogy minden kínzó tünet és kellemetlenség a baba miatt van és megpróbálni a rosszat is élvezni.
Utolsó, ne haragudj, nem akarlak elítélni, mi is egy éve sikertelenül próbálkozunk, de ha ez miatt öngyilkosságon gondolkodsz, egyszer szánj időt a pszichológusra, majd csak a baba tervezésre. Ez nagyon dúrva.
Legtöbb problémára van gyógyszer, meglehet oldani a dolgokat remélhetőleg.
De ez a gondolat nagyon nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!