Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A folyamatos kudarcot hogy...

A folyamatos kudarcot hogy lehet pozitívan átvészelni? Második babánk nem akar összejönni.

Figyelt kérdés
Körülöttem mindenki terhes, akikkel egyidőben kezdtünk próbálkozni mindenkinek összejött, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy nem jön a kistesó? Nagyon összetörtem, hogy lehet ezen javítani?

2014. aug. 15. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondol arra, másnak egy sincs!

Na meg használd ki az időt a gyerekkel, mert ha lesz tesó, a nagyra nem fog sok idő jutni kettesben!

Minél nagyobb az első, annál könnyebb lesz a másodikkal!

2014. aug. 15. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy sincs 5 éve küzdök...én mit szóljak?Amúgy ne stresszelj rá, első is összejött.:)
2014. aug. 15. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltál vizsgálaton?Van egy ismerősöm akinek van már egy gyermeke,3 éves és azóta nem sikerül a második baba.Csináltak nála petevezeték átjárhatóságot,sajnos mind a 2 vezeték össze volt tapadva.Az egyiket felszabadítottàk.Talán most majd sikerül.Lehet hogy nàlad is hasonló a probléma.
2014. aug. 15. 13:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam még orvosnál, de esedékes egy rákszűrés, úgyis mennem kell még a hónapban. Legfeljebb akkor megemlítem a problémát. Nem tudom mit fog mondani. Első babánk 7. hónapban fogant meg, igaz kellett 11 héttől progipótlás Azóta már 22 hónapos nagyfiú. Imádok vele lenni,de szeretném ha 3 éves koráig újra terhes lennék. Tegnaptól halvány rózsaszínes folyásom van, hétfőn kellene megjönnie. Reménykedek még, de szerintem ez a hónap is kuka.
2014. aug. 15. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy, hogy rájössz, hogy a sok rástersszelés nem segít, ne ezeken gondolkodj miért nem jön össze. Látod nem jön a baba, majd jönni fog. Akár milyen türelmetlen vagy attól nem jön előbb. Van akinek egy gyerek sem jön, sőt a sokadik lombik sem sikerül.

Vagy nézesd meg magad, hátha valami gond van és akkor tudnak segíteni.

2014. aug. 15. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen aki ilyen helyzetben van. Fel a fejjel hidd el van remeny meg akkor is amikor remenytelennek latszik a dolog. Ne stersszelj annyira ra. En 5 eve szultem, es az elso kislanyom nagyon konnyen osszejott a masodik nem vedekezos honapban. Visoznylag problemamentes terhessegem volt egy 20ik heti gorcsolest es a 39 hetben magas vernyomast leszamitva, vegig dolgotam a terhessegemet. Szerettuk volna h a kisteso kis korkulonbseggel jojjon ossze, es szerettunk volna harom gyerkocot, azonban a sors kicsit maskepp dontott. Utana volt harom vetelesem, elsonel megjott siman a masik kettot mutettel kellett befejezni. Az elso veteles utan egy ev kellett h ujra osszejojjon a baba, majd utana ket ev. Mivel az elso babankat 35 evesen szultem igy meg az is stresszelt h kicsuszok az idobol. Az utolso mutetem tavaly marciusban volt, es akkor en mar igazan feladtam h lesz meg egy babank es beletorodtem h en mar egy gyerekes anyuka leszek. A kornyezetemben ugyszinen mindenki vagy eppen szult, vagy terhes volt, es vhogy a boltban, utcakon is mindig sikeresen terhes nikbe futottam. Mivel mi kulfoldon elunk, a mutetem utan elhataroztuk h hazalatogatunk Mo-ra 6 hetre. Nem volt sok idonk utazasra keszulni hisz junius kozepen utaztunk. Anyum mar majus kozepen hazament. Igy a keszulodes, az utazas tervezese, h hol alljunk meg utkozben, szallas szervezese, kozben munka teljesen elvonta a figyelmem es vigasztalta lelkemet. A mutet utan egyszer jott cask meg, es posit teszteltem utana. Ma mar a masodik kislanyom, akit Mo-n tudtam meg h ugyancsak kislany lesz 7 honapos lesz jovo heten. Ezt cask azert irtam le hidd el van remeny. Menjetek el nyaralni, toltodj fel, vond el egy icit a figyelmed, hidd el segit. Nekem meg talan az is segitett h bejelentkeztem a Mens Mentis-be h kivizsgaltassam magam, es netzem a lombik programot. Ugy votlunk vele h kinyaaljuk magunkat es belevagunk a lombik programba. Talan lelkem melyen ettol remeltem a megoldast es igy lenyugodtam.
2014. aug. 15. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Elsőre 20 hónapot vártunk ő decemberben lesz 3.

Másodikra 18 hónapot,ő még a pocakot lakja és 11 hetes :)

Nekem mindkettőnél az kellett,hogy a férjem munkahelyet váltson,nekem ennyi idő alatt sikerült beletörődnöm hogy term uton nem lesz babánk...és persze mind2nél clostilbegyt.Elsőnél 3. Clostis hónapban jött össze,másodiknál meg hiába a 3 clostis hónap nem jött.Elengedtem,visszamentem dolgozni,de feltűnt hogy vannak ovus tüneteim closti nélkül is!4. Closti mentes hónapban hőmérőztem és elcsíptük a késői ovut :D (szerintem ekkor mezdett volna megint megbolondulni a ciklusom )

2014. aug. 17. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
És ha egy gyerek marad, belehalsz vagy mi? Szerintem nem is szereted a gyerekedet.
2014. aug. 31. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak üzenem,hogy inkább tartogassa magának a mondandóját. gusztustalan vagy!
2014. szept. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!