A folyamatos kudarcot hogy lehet pozitívan átvészelni? Második babánk nem akar összejönni.
Gondol arra, másnak egy sincs!
Na meg használd ki az időt a gyerekkel, mert ha lesz tesó, a nagyra nem fog sok idő jutni kettesben!
Minél nagyobb az első, annál könnyebb lesz a másodikkal!
Szerintem úgy, hogy rájössz, hogy a sok rástersszelés nem segít, ne ezeken gondolkodj miért nem jön össze. Látod nem jön a baba, majd jönni fog. Akár milyen türelmetlen vagy attól nem jön előbb. Van akinek egy gyerek sem jön, sőt a sokadik lombik sem sikerül.
Vagy nézesd meg magad, hátha valami gond van és akkor tudnak segíteni.
Elsőre 20 hónapot vártunk ő decemberben lesz 3.
Másodikra 18 hónapot,ő még a pocakot lakja és 11 hetes :)
Nekem mindkettőnél az kellett,hogy a férjem munkahelyet váltson,nekem ennyi idő alatt sikerült beletörődnöm hogy term uton nem lesz babánk...és persze mind2nél clostilbegyt.Elsőnél 3. Clostis hónapban jött össze,másodiknál meg hiába a 3 clostis hónap nem jött.Elengedtem,visszamentem dolgozni,de feltűnt hogy vannak ovus tüneteim closti nélkül is!4. Closti mentes hónapban hőmérőztem és elcsíptük a késői ovut :D (szerintem ekkor mezdett volna megint megbolondulni a ciklusom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!