Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sokszor tesztelek pozitívat,...

Sokszor tesztelek pozitívat, utána pedig megjön?

Figyelt kérdés

Volt már 3-4 alkalommal olyan, hogy pozitívat teszteltem menzesz késése után, aztán rá 1-2 hétre megjött...

Hétfőn megyek orvoshoz kivizsgálásra, konzultációra, milyen vizsgálatokra számíthatok? Mit fog nézni? Ugye az látszik, hogy a teherbeesés sikerül, csak valamiért nem marad meg... :(

Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 23. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom :( Ha rákeresel neten, hogy vetélés okai, akkor a leggyakoribbak:

Progeszteronhiány, pajzsmirigyzavar, trombózishajlam, méh rendellenessége/mióma, fertőzés, esetleg pco, cukorbetegség, magas vérnyomás és persze, ha a baba beteg lett volna. Valószínűleg első körben vérvételekre, ultrahangra és rákszűrésre számíthatsz és hogy kikérdezi, vannak-e olyan alapbetegségeid, amikről tudsz ill. a családban előfordult.

2017. nov. 23. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Az xepil teszt és a pcos tud hamis pozitívat mutatni!
2017. nov. 23. 10:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, vérvételt akarok én is, hátha progeszteronhiányom van...

Rendszeresen járok vérvételre, vizsgálatokra, pajzsmirigyem rendben, méhem rendben, fertőzésem nincs, cukorbeteg sem vagyok és nincs magas vérnyomásom sem, rákszűrésen voltam minden okés volt, ciklusaim szinte mindig pontosak...

Elvagyok keseredve.... :(

2017. nov. 23. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ebben a cipoben jarok. Nalunk apa rendbem, nekem peteeres rendben, verkepem tokeletes...meg 21. napi vervetelre elmegyek. Ha az is rendben, akkor passz. Most szedtem utrot, meg hamarabb is jott meg, mint a szokasos 24 napos ciklus. Igy nem progi hiany. Majd irj mar, ha megvannak a kivizsgalasok. Hatha okosabb leszek en is. :)
2017. nov. 23. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Okés, majd írok én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van már velem...Majd írd már meg, hogy mi lett a Te véreredményed is :)
2017. nov. 24. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ra 1-2 hétre megjön azt már vetélésnek hivják,Leiden mutáciot érdemes nézetni (Trombozis hajlam).Ami tényleg fontos még a Progi és a Pajzsmirigy is csinál olyankor csunyaságokat.
2017. nov. 25. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyónál, mivel a vérképem, TSH-m, vizeletem rendben elküldött D vitamin szint és Infertilitás panel III. vérvételre. Csinálnak ezenkívül még kromoszómavizsgálatot is vérvétellel... meg valami méhkürt vizsgálatot is emlegettek...nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
2017. nov. 28. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!