Sokszor tesztelek pozitívat, utána pedig megjön?
Volt már 3-4 alkalommal olyan, hogy pozitívat teszteltem menzesz késése után, aztán rá 1-2 hétre megjött...
Hétfőn megyek orvoshoz kivizsgálásra, konzultációra, milyen vizsgálatokra számíthatok? Mit fog nézni? Ugye az látszik, hogy a teherbeesés sikerül, csak valamiért nem marad meg... :(
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálom :( Ha rákeresel neten, hogy vetélés okai, akkor a leggyakoribbak:
Progeszteronhiány, pajzsmirigyzavar, trombózishajlam, méh rendellenessége/mióma, fertőzés, esetleg pco, cukorbetegség, magas vérnyomás és persze, ha a baba beteg lett volna. Valószínűleg első körben vérvételekre, ultrahangra és rákszűrésre számíthatsz és hogy kikérdezi, vannak-e olyan alapbetegségeid, amikről tudsz ill. a családban előfordult.
Igen, vérvételt akarok én is, hátha progeszteronhiányom van...
Rendszeresen járok vérvételre, vizsgálatokra, pajzsmirigyem rendben, méhem rendben, fertőzésem nincs, cukorbeteg sem vagyok és nincs magas vérnyomásom sem, rákszűrésen voltam minden okés volt, ciklusaim szinte mindig pontosak...
Elvagyok keseredve.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!