Lehetséges, hogy az epekő miatt nem sikerült ezidáig teherbe esnem?
Figyelt kérdés
A héten voltam UH-n, ahol 18 mm-es epekövet diagnosztizáltak. Tünetmentes voltam, ezért sem gyanakodtunk rá. De befolyásolja ez egyáltalán, hogy nem jön össze a baba?2017. nov. 19. 19:50
1/6 anonim válasza:
Nem befolyásolja a teherbeesést az epekő.
2/6 anonim válasza:
Sajnos ennek biztos hogy nincs semmi köze a dologhoz.. Nekem volt epekovem, kivettek holyaggal együtt. De nagyon súlyos állapotban voltam így nem is laporoszkopias mutet lett.. 20centis heg.. De a terhesség alatt meg ez a hatalmas heg se okozott gondot, pedig feltem hogy megreped vagy mit tudom én..
3/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, januárban megvolt a műtét, és 2 évnyi sikertelen próbálkozás után, áprilisban pozitívat teszteltem. Szóval, lehet mégis :) ..... sose tudjuk meg, de akinek hasonló gondja van, egy próbát megér :)
2018. ápr. 22. 08:58
4/6 anonim válasza:
Mi már egy éve próbálkozunk...nekem 10napja vették ki az epémet.most mi os reménykedünk :)
6/6 A kérdező kommentje:
Drukkolok kedves utolsó hogy nektek is mihamarabb sikerüljön. A mi drágaságunk már 4 hónapos :)
2019. ápr. 8. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!