Inszemináció gyógyszerei mennyibe kerülnek? Jövő hónapban lesz és szeretnék felkészülni.
Nekem closti nem volt elég, kellett 8 db fostimon injekció. Az volt 24 ezer, plusz gonapeptyl a tuszorepeszto, az 2 ezer ft volt.
Második alkalommal kb 30 fostimon injekció kellett és egy 8 ezres repesztő, így az 100 ezer ft-ra jött ki.
Barátnőmnek egyszer elég volt a closti, következ ő alkalommal kellett bemfola injekció is, az kb 15 ezerbe került neki.
Szóval nagyon nagy a szórás. Attól függ, hogyan reagálsz a hormonokra. Lehet, hogy megúszod 10 ezer ft-bol, de lehet, hogy 100 ezerbe is belekerül.
Els ő vagyok
Minket is szíven ütött, de mit tehettünk volna. Azóta mondjuk ennek már többszörösét költöttük rajuk (ikrek), pedig még csak 15 hetes terhes vagyok. En nagyon bíztam a clostiban, de sajnos mintha pez cukrot ettem volna csak. Mondjuk a 30 injekcio túl sok volt, brutálisan hiperstimuláltak, de ez már más történet, a lényeg, hogy sikerült és jól vagyunk mind.
Szia
Ha jól láttam, Szombathelyen voltál? Nekem is ott lesz, megkérdezhetem, hogy zajlott ott az inszem? Sikerült a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!