Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hány hetes terhességet lehet...

Eva4 kérdése:

Hány hetes terhességet lehet látni legkorábban hüvely ultrahangon?

Figyelt kérdés
szeptember 20-án volt az utolsó menzeszem,ciklus -9 napján 16mm petesejt uh nézték pár napja feszülnek a melleim enni nem nagyon tudok mert émelygek fáj a gyomrom amikor a kajára nézek és a hasam alja feszül.17-én megyek uh-ra (hüvely)ha sikerült akkor lehet valamit már látni?
2017. okt. 14. 17:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Holnap 4 re megyek orvoshoz reménykedek
2017. okt. 16. 12:02
 12/18 A kérdező kommentje:
TVS:81x38mm-es uterus afv- ben 11mm-es endometrium.Mko .o.ov.kicsiny homogén szerkezetü jav: monotest 3 nap mulva elvégzendö és 8,10 nap mulva uh kontrol. Szerintetek???
2017. okt. 17. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan szempomtbol, hogy van-e terhesseg, vagy nincs ebbol az uh-bol nem sok minden derult ki. Ez nem rossz jel, tekintve, hogy terhesseg megallapitas celjabol meg nagyon korai volt az uh, ilyenkor nem igazan latni semmit meg akkor sem, ha tenyleg terhes vagy.

Az, hogy a mehnyalkahartya 11 mm ebben a szakaszban teljesen normalis babaval es baba nelkul is. Ez eleg vastag ahhoz, hogy a beagyazodas megtortenjen, de terhesseg nelkul is megvastagodik ennyire a ciklus masodik feleben.

Jelenleg annyibol tusz kiindulni, hogy a 16 mm-es petesejtnek kb 4 nap kell, hogy megerjen es kilokodjon. Ez annyit tesz, hogy szeptember vegen, max oktober legelejen lehetett peteeresed. Mivel azota mar ket het eltelt, igy ha terhes vagy, mar szinte biztos, hogy pozitiv lenne a terhessegi teszt. (Ha a tuneteidet, rosszulleteidet terhesseg okozta volna, akkor meg mar boven pozitivnak kellene lennie).

Szoval a napokban tesztelj ujra reggeli elso vizeletbol es kiderul.

2017. okt. 18. 05:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Ma lenne az esedékes menzesz remélem nem lessz. holnap tesztelek. Köszi
2017. okt. 18. 06:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem h a mult honapba mensi elött voltam uh éscsak 6-mm-es volt a nyálkahártya és meg jött. Most kaptam utrogestan huvelykapszulát ha pozi a teszt ak elkell kezdenem.3 honapig mert tavaj elvetéltem 10 hetesen sárgatest elégtelenség volt
2017. okt. 18. 06:39
 16/18 anonim ***** válasza:
nos? pozi lett a teszt ?
2017. okt. 19. 09:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.De pontosan 28- napra jött meg.
2017. okt. 20. 05:27
 18/18 anonim ***** válasza:
De miért rohangálsz ilyen korán dokihoz? Legalább a nem várt napját megvárhatnad meg hogy legyen egy pozitív teszted. Ilyen korán egyébként nem igen vannak tünetek, max mellfeszules de az simán lehet pms tünet is. Ha meg van pozi teszted és egyébként jól vagy akkor is raersz legkorábban a 6. héten elmenni. Nyilván más ha verzel, gorcsolsz stb, akkor irány a doki. Én js voltam a 4. héten mert vereztem és utána minden héten megint de ha nincs a vérzés eszembe nem jutott volna elmenni a 6-7. hét előtt.
2017. nov. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!