Hány hónapig lehet clostit szedni?
Nem feltételen egyfolytában, de 3. hónap után is ír fel a doki vagy szünettel később is szedhető megint 3 havi kúra?
Vagy ezután már az inszem van ha 3 hónap nem sikeres?
Köszönöm a válaszokat!
elvben 3 hónap szedés után 3 hónap szünet, majd újra szedhető 3 hónapig.
azt mondják, ha ekkor sem hat, akkor már nem érdemes vele tovább próbálkozni, mert később sem fog használni.
vannak más gyógyszerek is a stimulálásra, de azt csak meddőségiben adják, illetve igen, következő lépés az inszem lehet.
én ennél a 3+3 hónapnál lényegesen tovább és többször szedtem. egy idő után valóban nem csinál semmit :/
Persze, orvos dönti el, de azt mondta lehet mégegy kúrát csinálunk és csak utána inszem.
Voltunk kivizsgáláson, párom tökéletes nekem IRem van, természetesen kezelve. Más probléma nincs. Clostival szép tüszőim vannak meg is repednek. De két sikertelen hónapunk van vele mégis.
Erre mondta a doki nem kéne még inszem, de senkitől nem hallottam többet mint 3 clostis hónap.
Nekem 7 éve a 3. clostis ciklus hozta a babát.
igaz, utána 9 sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!