Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hány hónapig lehet clostit...

Hány hónapig lehet clostit szedni?

Figyelt kérdés

Nem feltételen egyfolytában, de 3. hónap után is ír fel a doki vagy szünettel később is szedhető megint 3 havi kúra?

Vagy ezután már az inszem van ha 3 hónap nem sikeres?

Köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 20. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

elvben 3 hónap szedés után 3 hónap szünet, majd újra szedhető 3 hónapig.

azt mondják, ha ekkor sem hat, akkor már nem érdemes vele tovább próbálkozni, mert később sem fog használni.

vannak más gyógyszerek is a stimulálásra, de azt csak meddőségiben adják, illetve igen, következő lépés az inszem lehet.

én ennél a 3+3 hónapnál lényegesen tovább és többször szedtem. egy idő után valóban nem csinál semmit :/

2017. szept. 20. 13:53
 2/5 Manka68 ***** válasza:
100%
Szedhető, de minek, ha addig sem hatott? Célravezetőbb kivizsgáltatni mi a probléma forrása, és azt kezelni. Sajnos sok doki vizsgálat helyett adja, hátha hat címszóval. Ha hat, a páciens boldog, jó. Ha nem, visszamegy újabb adagért, úgyis jó. :-(
2017. szept. 20. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze, orvos dönti el, de azt mondta lehet mégegy kúrát csinálunk és csak utána inszem.

Voltunk kivizsgáláson, párom tökéletes nekem IRem van, természetesen kezelve. Más probléma nincs. Clostival szép tüszőim vannak meg is repednek. De két sikertelen hónapunk van vele mégis.

Erre mondta a doki nem kéne még inszem, de senkitől nem hallottam többet mint 3 clostis hónap.

2017. szept. 20. 22:18
 4/5 Manka68 ***** válasza:
Nekem inszemnél is clostit adtak, és még úgy sem sikerült. Az újabb "kúra" szerintem időpocsékolás. :-( Gondolom nem meddőségiben csinálják, hanem a nődokid. Szerintem itt lenne az idő bejelentkezni a meddőségibe, úgyis mondenhol várólista van. Addig meg had adja a dokid a clostit ha szeretné, legalább nem unatkozol. :-)
2017. szept. 21. 04:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 7 éve a 3. clostis ciklus hozta a babát.

igaz, utána 9 sem.

2017. szept. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!