Belebetegszek a gyermek utáni vágyba?
Három éve maximálisan azon vagyunk, hogy gyerekünk lehessen. Azért mentünk lombikra, mert a férjemnek nagyon alacsony a spermaszáma.
Velem úgy tűnt, hogy nincs baj. Szinte mindig 28 naposak a ciklusaim, a hormonjaim rendben vannak. Az Anti Müller szintem is nagyon jó lett, abszolút nem készülnek kimerülni a petefészkeim.
3 lombik alatt 10 petesejtem lett, és a biológus szerint jók voltak.
Csak egyetlen egy sem indult osztódásnak, miután ICSI-vel megtermékenyítették.
Az orvos most arra gyanakszik, hogy velem lehet valami genetikai gubanc.
Megcsináltattuk a citogenetikai vizsgálatot, jövőhétre várjuk az eredményt.
Félek tőle, de már nagyon várom.
Ha defektes vagyok, akkor mindennek vége. Ha semmi bajom, akkor meg hová fordulhatnánk? Hogyan tovább?
Teljesen kikészít a gyermek utáni vágy, és lombikról-lombikra csak távolabb kerülünk a célunktól.
Nagyon elvagyok keseredve, nem tudok rajta túllépni. A férjem veszekszik velem, csak mert hisztis lettem.
A babának Isten ajándékának kéne lennie, erreföl ez van.
Kérlek titeket, ne mondjátok az örökbefogadást, mert ahhoz először fel kellene dolgozni azt, ha esetleg ténylegesen nem lehet gyermekünk. A nővérem már túl van a negyvenen, tőle nem tudnék petesejtet kérni, még ha rászánnám magam, akkor sem.
Nem látom az alagút végét.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ha bárki tudna valamit ami segíthet, az válaszoljon, kérem...
Köszönöm, hogy elolvastad.
Èn 26 évesen tudtam meg, hogy nem lehet gyerekem, pàr hónappal az esküvőnk utàn. A férjemmel àtbeszéltünk mindent, együtt sírtunk sokàig, tàmogattuk egymàst, és természetesen a vàlàs sosem volt opció. Megbeszéltük azt is, hogy örökbefogadni egyikünk sem akar, se kezelésekre, lombikra meg ilyenekre jàrkàlni. Ha jön akkor örülünk, ha nem akkor elfogadjuk. A védekezést is abbahagytuk. Kb 2 évig okozott szomorúsàgot a dolog mikor megjött a vérzésem. Màr nem érdekli egyikünket sem a gyerektéma. Elfogadtuk, és éljük kettesben az életünket. A szerelmünk , a hàzassàgunk sokkal fontosabb annàl hogy ez közénk àlljon. Mi úgy érezzük , a boldogsàgunk nem azon múlik, hogy van e gyerek vagy nincs. Egyébként idő közben az is kiderült, hogy a férjemmel is gond van, de ez màr nem oszt nem szoroz.
Több mint 5 éve élvezzük a szexet védekezés nélkül. Ennyi előnye legalàbb van. Nem kell rà költeni.
Lassan Tovàbbléptünk, elfogadtuk ès sokkal jobb érzés. Felszabadító! :)Èlvezzük a helyzet előnyeit is.
Ha nem vàltoztatsz a hozzààllàsodon, nem vetkőzöd le ezt a hisztis énedet, görcsösséget, és minden ekörül fog forogni, tönkre fog menni a hàzasságotok.
Nem a levegőbe beszélek. Ismerősömék emiatt vàltak el 8 év utàn idén. A nő meddő volt, viszont màniàja volt a gyerek akaràsa, hisztis lett, sokat veszekedtek, a pasinak meg érthető okokból elege lett. Otthagyta.
Engedjétek el a dolgot, vagy fogadjatok örökbe ha annyira akartok gyereket. De első körben neked orvosi segítség kellene, mert súlyos problémàd van. Kérj segítséget.
Szia kérdező!
10-es válaszoló vagyok!
Köszönöm !
Már alig várom,hogy anya legyek.
Mindegy,hogy de az leszek.
Tudom van egy gyereke aki nekünk fog születni és csak is ránk vár.
De ahogy írtam is ehhez el kell engedni a saját gyerek gondolatát.A sok fájdalom és kudarc is bele játszott nálam.
Sok sikert és kitartás kívánok neked és a párodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!