Van esélyünk arra, hogy természetes úton legyen gyerekünk?

Figyelt kérdés

Feleségemmel már 8 hónapja szeretnénk babát, de nem esik teherbe.:( Már nagyon szomorúak vagyunk emiatt, és megbeszéltük, hogy elmegyünk orvoshoz. Én ma voltam, és az mondta az orvos hogy nekem nincs semmi bajom. Tehát a Feleségemnél van a gond.

Az szeretném kérdezni Tőletek, hogy ilyenkor orvosok tudnak segíteni hogy lehessen természetesen gyerekünk, vagy csak mesterségesen, vagy lehet hogy egyáltalán nem lehet?

Van itt olyan akinek nőgyógyászati ok miatt nem esett teherbe, de az orvosok tudtak segíteni?

A legrosszabb az az egészben, hogy még ahhoz képest fiatalok vagyunk, 25 és 27 évesek vagyunk.

Köszönöm a segítséget!

Üdv

2017. szept. 8. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahogy fent is leírták, rengeteg ok lehet.

Elképzelhető az is, h. nagyon is rendben vagytok mind a ketten, de mint ahogy írták, összeférhetetlenek vagytok, megtermékenyül a nejed, megfogan a baba, de nem megfelelő ilyen-olyan (hormon, cukor, stb.) szint miatt olyan hamar elmegy, h. észre sem veszi a nejed, h. terhes volt.

(Nem tudom pontosan a részleteket, de egy ismerősünknél, IR-nél v. PCOS-nál mondott neki ilyesmit a doki. Ott felszaladt az első baba után pár kiló, és kialakultak a fenti betegségek. Diétával szuperül visszaállította a tömegét, ill. beállította a cukrát, és lett még 2 másik babájuk.)

A stressz még egy olyan dolog, ami megnehezíti a teherbeesést + könnyen elmegy az elején a baba.

Egyébként szerintem nem vagy bunkó, de mint látod, (meg majd látni fogod), ez nem ilyen egyértelmű.

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, h. ha nem a férfi, akkor a nő. Olyan, mint legtöbbször az élet, nem egyértelműen fekete v. fehér egy dolog.

(Nekünk 3 gyerekünk van, mindegyiket terveztük, azaz megbeszéltük előtte, h. jöhet, készen állunk rá. Mindegyiknél 3 hét múlva terhes voltam. Egészségesen, sportosan, jó körülmények között éltünk, pénz v. más miatt nem kellett stresszelni.

Én az elsőnél 30 éves voltam, a harmadiknál 36.

2018. ápr. 19. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!