Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Júliusban 12 napot késett ami nagyon soknak számít mivel 1-2 napot késett csak eddig, de júniusban elmentem esemény utáni tablettáért szóval valószínűleg ezért késett annyit. Már 7 napja késik, melleim nagyon fájnak ( mint minden menstruáció előtt, hüvelygombám is kijött megint sajnos menstruáció előtt mindig ) viszont ebben a hónapban wc után volt egy kis barnás " folyásom " mikor kitöröltem.

Nem védekeztünk de nem ment el bennem, már jóval előtte kivette !

Lehet baj ?

2017. aug. 29. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Baj alatt terhességre gondolsz?

Igen lehetsz terhes, az előváladék szinte mindig tartalmaz élő speriumokat.

2017. aug. 29. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha 7 napja késik, akkor ne itt a gyakori előtt találgass, hanem eredj a patikába/drogériába és vegyél tesztet... És igen, ha nem védekeztetek, lehet "baj".
2017. aug. 29. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
De komolyan, miért itt kérdezik meg a nők/lányok, hogy terhesek-e és nem tesztelnek? :D Hihetetlen...
2017. aug. 29. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De egyáltalán mikor volt az a szex? Szerintem az esemény utáni felborította a hormonháztartásodat, de ha minden mensid előtt gombád van, akkor azzal ugyis dokihoz kellene menned.
2017. aug. 29. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Teszt, doki.

Már azzal is orvoshoz, ha a gombád mindig kiújul, mert akkor nem jól van kezelve, sőt lehet nem is gombád van.

Ha már egyszer esemény utánit vették be, akkor mért nem gondolkoztok, hogy másodjára már ne kelljen parázni a gyerektől?

Ha az óvszer nem jó nektek, mért nem íratsz fel tablettát?

Egyáltalán, mért vagytok ennyire igénytelenek a pároddal?

2017. aug. 30. 11:23
 6/8 A kérdező kommentje:
8. napja késik, csináltam egy tesztet és negatív lett.
2017. aug. 30. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:

És mikor szexeltetek?

Egy hét alatt a teszt még nem.fogja neked kimutatni, ha terhes vagy. Legalábbis nem egy hétköznapi teszt.

Ha nem is vagy, akkor is doki, mert az nem normális, hogy ennyit késik.

2017. aug. 30. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
14-15 napja szexeltünk utoljára
2017. aug. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!