Honnan lehet tudni hogy beágyazódás van?

Figyelt kérdés
7 hónapja varjuk,hogy megfoganjon a babánk.Elvileg most van a beágyazódás(ha van).Nyilal a hasam aljába elég rendesen és úgy fáj a hasam,mint amikor meg akar jönni.Van annak valami tünete?Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2017. aug. 8. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem semmi jele nem volt. Általában nincs jele, ritka, akik érzik, vagy bármilyen tünete van. Még az enyhe vérzést szokták írni tünetként. Viszont alhasi fájdalmam akkor van, amikor megjön, tehát előtte nincs. Lehet, hogy neked ez már egy tünet, hogy éppen most zajlik. De ez sem feltétlenül így van.

Egyébként meg ha késik, csinálj tesztet, mert az a lényeg, hogy sikerült-e és nem az, hogy mikor zajlik.:)

2017. aug. 8. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem késik,mert hétfőre nem várom.Csak arra voltam kíváncsi,hogy a beágyazódást lehet e érezni.
2017. aug. 8. 19:30
 3/14 anonim válasza:
együttlét után mennyi időre érezted ezt?
2017. aug. 8. 19:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Peteérés után vagyok 1 héttel.
2017. aug. 8. 20:03
 5/14 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
Szia en pont most vagyok ebben a fazisban.nekem is neha nyilal vagy gorcsol a hasam de nem folyamatosan par mp es elmulik.ma vettem eszre h neha kicait szedulok de az sem veszes.aztan pont ma lattam a 3 csepp rozsaszines folyast.izgultam hogy megmaradjon mert eleg hamar teszteltem pozit de ugylatszik h megtalalta a helyet a picur:)))
2017. aug. 8. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Már te teszteltél is??Mikorra nem várod?
2017. aug. 8. 21:25
 7/14 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
En igen teszteltem a nemvart elott 5 nappal.most nemvarom 12re.
2017. aug. 9. 01:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :))
2017. aug. 9. 06:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Én beagyazodas környékén,10.dpon reggel pár másodperces erős görcsöt ereztem.12.dpon szép pozitív tesztem lett.Drukkolok nektek
2017. aug. 9. 07:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Ködzi szèpen!Nagyon boldog lennék már,ha össze jönne
2017. aug. 9. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!