Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez lehet beágyazódás? Ha az...

Viktória varga mira kérdése:

Ez lehet beágyazódás? Ha az nem, akkor mi ez?

Figyelt kérdés
Szombaton nagyon fájt,szúrkált, görcsölt a hasam, mint peteéréskor! A melleim azóta is érzékenyek fájnak! Ma is görcsöléseim vannak!de ma mintha megakarna jönni!reggel rakva be egy tisztaságit! Kb.2óra múlva rózsaszínes pecsételés! Kicseréltem a tisztaságit azóta semmi nyom rajta. Viszont a melleim fájnak! Ez mi lehet?beágyazódás? 3án kéne meg nem jönni!

#Béágyazodás #ovuláció #mellbimbóim fájdalom
2017. jún. 20. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Harmadikáig közel két hét hét van még, így most épp az ovulációd aktuális.
2017. jún. 20. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok hasonlo, tunetekkel kapcsolatos kerdest kiirtal mar es mindig tanacsoltuk hogy ezekre ne adj, minden ciklusban lehet barmi akar megfogant akar menstruaciod lesz. Tenyleg fogadd meg mert most sem lehet erre tobbet/jobbat irni!
2017. jún. 20. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló van most a pecsételés kivételével. Szerintem is felesleges figyelgetni ezeket, majd ha idő van, tesztelj, addig meg nyugi :)

Èn 29-re nem várom

2017. jún. 20. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!