Szteroidoktól nemzőképtelen?
Figyelt kérdés
Párom az a bizonyos gyúrós típus, rendszeres edzések mellé kb két évvel ezelőttig szteroidokat is szedett, kb. egy éven keresztül. Azóta azzal leállt,mert megkértem. de utána egészen idén februárig más baromságokat is fogyasztott - én csak gyúrós poroknak nevezem őket -, aminek szerinte nincs semmilyen káros hatása: glutamin, bcaa, fehérjeporok, ilyesmi scitec-es cuccok. Próbálkozunk a babucival.Én voltam orvosnál, velem minden rendben, ő még nem volt, mert még csak 2 sikertelen hónapon vagyunk túl. Ha ezt közölnénk, úgyis elküldenének minket, merthogy csak egy év után lehet meddőnek tekinteni. Tudom, nem sok a két hónap, és hogy ha minden ideális, akkor is csak 20% esély van a teherbeesésre, de mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy mivan, ha amiatt nem jön össze?Van valaki, akinél kiderült, hogy a párjával hasonló dolgok miatt van probléma? Kérlek mellőzzétek az elítélő hozzászólásokat! Én is, és ő is tudja, hogy nem kellett volna, de hülye volt, megtette, és most már nem tudja visszacsinálni. Sajnos ez van.2017. aug. 7. 13:40
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére vizsgálat nélkül is kiderült, hogy nincs baj, tegnap pozitívat teszteltem :)
2017. aug. 8. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!